• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

24.09.2020

16:32

RS USVOJILA ZAKON PO HITNOM POSTUPKU! Rešavanje imovinsko-pravnih odnosa neophodnih za izgradnju aerodroma!

Balkan

RS USVOJILA ZAKON PO HITNOM POSTUPKU! Rešavanje imovinsko-pravnih odnosa neophodnih za izgradnju aerodroma!

Podeli vest

Narodna skupština Republike Srpske usvojila je danas po hitnom postupku Zakon o posebnom postupku eksproprijacije radi izgradnje aerodroma u Trebinju, čime se stvara pravni okvir za nesmetanu realizaciju ovog projekta

Usvajanjem ovog akta lakše će biti rešavani imovinsko-pravni odnosi, jer je za izgradnju aerodroma neophodno obezbediti odgovarajuće pravo na zemljištu za aerodrom, te određene prateće objekte i privremeno zauzimanje zemljišta koje će biti korišteno tokom izgradnje aerodroma.

Skupština je po hitnom postupku usvojila i odluku o izradi Zoning plana područja posebne namene "Aerodrom Trebinje" da bi na vreme bili stvoreni preduslovi za realizaciju složenog projekta izgradnje aerodroma, odnosno da bi se što pre izradio i usvojio planski dokument i sprečila pomeranja postavljenih rokova, prenelis u banjalučki mediji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija