• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

30.09.2020

10:45

KRIVOKAPIĆ OTPOČEO RAZGOVORE O SASTAVU NOVE VLADE! Preostaje sastanak još sa Medojevićem i Abazovićem!

Balkan

KRIVOKAPIĆ OTPOČEO RAZGOVORE O SASTAVU NOVE VLADE! Preostaje sastanak još sa Medojevićem i Abazovićem!

Podeli vest

Kandidat za mandatara Zdravko Krivokapić je otpočeo inicijalne razgovore sa predstavnicima stranaka tri koalicije, koje su formirale parlamentarnu većinu u Crnoj Gori, a preostaje da se još sastane sa predsednikom PzP Nebojšom Medojevićem i predsednikom URA Dritanom Abazovićem, pišu podgoričke Vijesti

Podgorički dnvnik piše da se ne isključuje mogućnost da Krivokapić razgovara i sa predstavnicima SDP-a i nacionalnim manjinama, ali je to, navodi se, izvesnije kada predsednik države Krivokapića i zvanično predloži za mandatara.

Rok da predsednik Milo Ðukanović predloži mandatara je 23. oktobar, kada je tačno mesec dana od formiranja parlamentarne većine.

Pozivajući se na saznanja TV Vijesti, portal piše da se Krivokapić do sada sastao s liderom SNP-a Vladimirom Jokovićem, Ujedinjene Crne Gore Goranom Danilovićem, i Prave Crne Gore Markom Milačićem.

Krivokapić se juče sastao odvojeno sa liderima Nove i DNP-a, Andrijom Mandićem i Milanom Kneževićem, ali ne i sa predsednikom PzP Nebojšom Medojevićem.

Medojević se, navode mediji, nije odazivao na poziv i poručio da će sa Krivokapićem razgovarati kada zvanično bude dobio mandat od Ðukanovića za sastav nove vlade.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija