• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Tanjug

12.10.2020

11:01

SNEG ZATRPAO SEVER SLOVENIJE! Putevi zatvoreni za saobraćaj (FOTO)

Balkan

SNEG ZATRPAO SEVER SLOVENIJE! Putevi zatvoreni za saobraćaj (FOTO)

Podeli vest

Vlažan sneg, kiša i vetar izazvali su velike probleme tokom noći u višim delovima severne regije Slovenije, u Koroškoj, zbog čega je bio obustavljen lokalni saobraćaj, rekao je danas Branko Gradišnik, šef Planinarske službe

Na pojedinim mestima nevreme je bilo toliko jako da je obaralo drveće, prenosi STA, a neki putevi su i dalje zatvoreni za saobraćaj.

Sneg je takođe oštetio drveće u toj oblasti.

 

 


"Šteta je najgora u gornjoj Mežica dolini, gde je palo najviše snega", rekao je Gradišnik za STA.

Jedno drvo je palo na automobil, ali niko nije povređen. Oboreno je i nekoliko bandera, pojedina mesta su ostala bez struje.

Vatrogasci i ostale službe su morale da intervenišu širom Slovenije zbog jakog snega u nedelju, a nekoliko zgrada je poplavljeno.

Došlo je i do erozije terena, a nekim kućama preti zatrpavanje.

 

 

 


 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija