• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Telegraf

12.10.2020

13:39

DANIJEL RANO JUTROS PUCAO NA POLICAJCA! Voleo da se slika sa oružjem i  deli čudne snimke

Balkan

DANIJEL RANO JUTROS PUCAO NA POLICAJCA! Voleo da se slika sa oružjem i deli čudne snimke

Podeli vest

Otkriven je identitet mladića koji je rano jutros pucao na policajca koji je obezbeđivao zgradu Vlade u Zagrebu, a potom izvršio samoubistvo. Kako mediji prenose, pozivajući se na nezvanične izvore, u pitanju je Danijel B. (22).

Mladić je nakon pucnjave na Trgu objavio poruku na Facebook-u, a potom je izvršio samoubistvo.

- Dosta je bilo prevara i bezobzirnog gaženja ljudskih vrednosti bez odgovornosti - napisao je jutros na Facebooku neposredno nakon pucnjave automatskim oružjem u kom je teško ranjen pripadnik policije.

Kako prenose mediji Danijel B. živeo je na području Kutine, a otac mu je bio dobrovoljac u ratu. Među fotografijama na njegovom Facebook profilu može se naći i jedna s drvenim modelom puške. Na njoj mladić pozira prekrivenog lica, odeven u beli skafander. Takođe, na ovoj društvenoj mreži je YouTube-a delio i snimke pucnjave automatskim oružjem.

Foto: Facebook/Danijel B

Prema nezvaničnim saznanjima 24sata.hr, mladić se nikad nije lečio zbog nekih psihičkih problema niti je zbog tražio lekarsku pomoć. Članovi njegove porodice nisu želeli da razgovaraju sa medijima.

Kako je ranije navedeno, osumnjčeni nije od ranije poznat policijskim službenicima.

Foto: Facebook/Danijel B

Ranjeni policajac, koji je zadobio najmanje četiri prostrelne rane, nije vitalno ugrožen i stanje mu je stabilno.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija