• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: atv

15.10.2020

16:46

BIH NE PRIZNAJE TZV. KOSOVO! Milorad Dodik jasno i glasno: IMAMO ODLUKU!

Balkan

BIH NE PRIZNAJE TZV. KOSOVO! Milorad Dodik jasno i glasno: IMAMO ODLUKU!

Podeli vest

Na današnjoj sednici Predsedništva BiH odlučeno je da Bosna i Hercegovina formalno pravno ne priznaje tzv. Kosovo

Na sednici Predsedništva BiH je bila odluka koja kaže da u prvom članu BiH priznaje tzv. Kosovo i da će se ta odluka provesti nakon objavljivanja u Službenom glasniku.

- Nakon pokušaja da Komšić povuče svoj ranije dati prijedlog, što više nije bilo moguće, na sednici se moralo glasati o toj odluci. Prilikom glasanja Komšić nije glasao, Džaferović je bio uzdržan, ja sam bio protiv. To formalno pravno znači da Bosna i Hercegovina odlukom Predsedništva nije priznala Kosovo. To je odluka koja će biti obavezujuća za postupanje svih organa - kaže srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik i dodaje:

ON JE POSEJAO SEME MRŽNJE! Plenković ponovo udario na Milanovića, A NIJE POŠTEDEO NI MIROSLAVA ŠKORU!

- Hvala Komšiću što je inicirao to pitanje. U ovom momentu BiH ne priznaje Kosovo. To je bilo prije konfuzno, a danas imamo odluku da Predsjedništvo BiH ne priznaje Kosovo - rekao je srpski član Predsedništva BiH.

Srpski član Predsedništva je dodao da je Komšić pokušao da povuče ranije dati prijedlog, ali da to nije bilo moguće jer je Predsjedništvo na prethodnoj sjednici već glasalo o ovoj tački i, s obzirom da je rezultat bio 2:1, ona je bila obavezna na današnjoj sjednici.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lovac

pre 3 godine

I ja ne priznajem BIH na mom imaju Srbska zastava....

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija