• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Tanjug

17.10.2020

23:17

CRNI REKORD I SEVERNOJ MAKEDONIJI! Korona ne popušta

Balkan

CRNI REKORD I SEVERNOJ MAKEDONIJI! Korona ne popušta

Podeli vest

U poslednjih 24 sata u Severnoj Makedoniju je registrovano 594 novoobolelih od korona virusa, što je najviše u jednom danu, a preminule su tri osobe, saopštilo je Ministarstvo zdravlja

Najviše novih slučajeva zabeleženo je u Skoplju - 303, javlja agencija MIA.

Testirano je 2.617 građana.

Institut za javno zdravlje u Skoplju danas je prijavio da se oporavilo još 162 pacijenta.

Od početka epidemije uSevernoj Makedonji zaraženo je 23.201, preminule su 824 osobe, a oporavilo se 17.111.

Aktivnih slučajeva je 5.266. Hospitalizovano je 95 obolelih, podršku kiseonikom dobija njih 65, a nema pacijenata na respiratorima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija