• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

18.10.2020

16:50

KONOV KOEFICIJENT EKSPLODIRAO U SRBIJI, A ŠTA TEK ONI DA KAŽU?! U jednoj zemlji iz okruženja taj procenat je veći od 23, a za 24 sata umrlo je ČAK 10 LJUDI!

Balkan

KONOV KOEFICIJENT EKSPLODIRAO U SRBIJI, A ŠTA TEK ONI DA KAŽU?! U jednoj zemlji iz okruženja taj procenat je veći od 23, a za 24 sata umrlo je ČAK 10 LJUDI!

Podeli vest

U poslednja 24 sata u Severnoj Makedoniji registrovano je 428 novih slučajeva koronavirusa od testiranih 1.853, a umrlo je deset osoba. Ozdravilo je 128 pacijenata, saopštilo je Ministarstvo zdravlja

Najviše novozaraženih je u Skoplju.

U Severnoj Makedoniji je od početka epidemije zaraženo 23.628 ljudi, preminulo je 834, a broj aktivnih slučajeva trenutno je 5.555, prenosi MIA.

 

CRNA GORA NAJGORA U CELOJ EVROPI! Stigli najnoviji podaci, Srbija od zemalja u regionu ima najmanje zaraženih

Prema ovim podacima, tzv. Konov koeficijent, odnosno odnos broja novozaraženih prema broju testiranih je 23,10 odsto.

Podsećamo, u Srbiji je situacija takođe alarmantna, ali ovaj koeficijent je daleko manji, a više o tome pročitajte OVDE.

Takođe, u Severnoj Makedoniji je od početka epidemije umrlo mnogo više ljudi nego u Srbiji. Dok je kod njih ta cifra 834, kod nas je manja, a više o tome pročitajte OVDE.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija