• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

24.10.2020

15:40

OSVANULA CRNA SUBOTA U REGIONU Korona oborila rekorde u Srbiji, Hrvatskoj, BiH, Sloveniji...

Balkan

OSVANULA CRNA SUBOTA U REGIONU Korona oborila rekorde u Srbiji, Hrvatskoj, BiH, Sloveniji...

Podeli vest

U Srbiji je danas zabeležen najveći broj novoobolelih od korona virusa u jednom danu od početka pandemije, ali taj crni trend registrovan je i u Hrvatskoj, BiH, Sloveniji, Austriji...

Danas je najteži dan za Hrvatsku sa 2.242 novoobolela i 16 preminulih. Rekord je registrovan i u BiH - 1.251 novozaraženi, a preminulo je 10 obolelih. 

U Sloveniji je u poslednja 24 sata potvrđeno 1.963 novih slučajeva zaraze korona virusom, 300 više nego dan ranije, a preminulo je18 ljudi. Reč je o novom crnom rekordu po broju novoobolelih i broju smrtnih slučajeva do sada u Sloveniji.

U Bosni i Hercegovini je u posledna 24 sata potvrđen 1.251 novi slučaj korona virusa, od 2.694 testirane osobe, a preminulo je 10 osoba. Od toga, u Republici Srpskoj su u poslednja 24 časa potvrđena 582 nova slučaja korona virusa, na osnovu 1.201 testiranog uzorka, a preminulo je sedam osoba,


Austrija je danas, prvi put od početka pandemije korona virusa, zabeležila broj novozaraženih iznad 3.000. Već više dana Austrija beleži broj od više od 2.000, to jest 2.500 zaraženih, a u protekla 24 sata prekoračila je i brojku od 3.000, sa ukupno 3.614 nova slučaja zaraze korona virusom. Broj umrlih povećao se za 11, na ukupno 965.

U Bugarskoj je u poslednja 24 sata potvrđeno 1.589 novih slučajeva korona virusa, nešto manje od jučerašnjeg rekordnog bilansa od 1.595 novozaraženih, a preminulo je još 13 osoba.

Nešto manje novozaraženih nego juče je u Rumuniji - danas 4.761, a umrle su 73 osobe. To je manji pad broja novozaraženih u odnosu na prethodni dan, kada je zabeleženo rekordnih 5.028 novih slučajeva korona virusa.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija