• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: jutarnji.hr

26.10.2020

14:51

UJUTRU SAM PREDAVALA DECI U ŠKOLI, A UVEČE SE KOCKALA! Šokantna ispovest hrvatske učiteljice!

Balkan

UJUTRU SAM PREDAVALA DECI U ŠKOLI, A UVEČE SE KOCKALA! Šokantna ispovest hrvatske učiteljice!

Podeli vest

Ona je učiteljica i majka dvoje dece koja je imala gadan porok

Učiteljica (50) koja živi u manjem mestu, je poslednja tri meseca svakodnevno odlazila na lečenje od zavisnosti kocke u zagrebačku psihijatrijsku bolnicu.

- Noćima nisam spavala, samo sam igrala, igrala... A kockarnice rade celu noć. To je pakao - priča plavokosa učiteljica, nežnih crta lica.

- Ta početnička sreća vam daje lažnu sliku o svemu tome. Da je moguće zaraditi. Ja sam tada dobila 12.000 kuna. To je za mene bio enorman iznos. Na prvi dodir aparata. To je šok! Nisam osećala nikakav problem, zabavno je i ja dobijam. Fizički sam se odlično osećala. Kockanje nije bolest u kojoj vas nešto boli. To ide vrlo, vrlo postepeno - iskreno je pričala. 

Njen partner je bio zavistan od kockanja i večito je bio u nekim novčanim problemima, i ona to, priznaje, nikako nije mogla pohvatati. Bila mu je izvor finansiranja.

Kako navodi, prvi put je zaigrala na sreću zajedno sa svojim partnerom, a vremenom je i sama krenula da odlazi u kockarnicu gde je provodila noći. 

- Najduže sam ostajala noću, skroz do jutra, dok se ne bi zatvorilo. Zašto? Zato što sam bila u panici. Izgubila sam veliki novac. I onda se javlja ona distorzija - toliko gubim, gubim, sad moram da dobijem - pričala je učiteljica.

Kada se učiteljica dozvala pameti shvatila je da je u velikom problemu i da pati od bolesti zavisnosti. Utočište je pronašla u psihijatrijskoj bolnici gde se lečila tri meseca, a njena deca su joj pružila punu podršku. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija