• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

27.10.2020

12:13

NACIONAL EKSKLUZIVNO OBJAVIO, JOCA AMSTERDAM TVRDI: MILO ĐUKANOVIĆ JE NARUČIO UBISTVO IVE PUKANIĆA! Misteriozni snimak otkriva SVE DETALJE?

Balkan

NACIONAL EKSKLUZIVNO OBJAVIO, JOCA AMSTERDAM TVRDI: MILO ĐUKANOVIĆ JE NARUČIO UBISTVO IVE PUKANIĆA! Misteriozni snimak otkriva SVE DETALJE?

Podeli vest

Hrvatski nedeljnik Nacional u najnovijem broju na naslovnoj strani tvrdi da poseduje snimak telefonskog razgovora u kojem Sreten Jocić, poznatiji kao Joca Amsterdam, navodno govori o ulozi Mila Ðukanovića u ubistvu Ive Pukanića

Nacional nije objavio snimak u čijem je poseDu i ne objašnjava zašto. Prema pisanju nedeljnika Joca Amsterdam na tom snimku objašnjava zašto nije ranije "prokazao Ðukanovića".

Kao eksluzivno zagrebački nedeljnik piše da se 12 godina od ubistva Pukanića, kako kažu, iznenada pojavio audiosnimak iz zatvora koji ukazuje na naručioca atentata.

Reč je o snimljenom razgovoru koji je, kako piše Nacional, vođen u sasvim drugom kontekstu, a u jednom trenutku Joca Amsterdam, koji je još uvek u zatvoru, navodno konstatuje da je mogao biti slobodan čovek da je progovorio o ulozi crnogorskog predsednika u ovoj priči.

Foto: Printskrin

Ivo Pukanić


Pre nekoliko dana navršilo se 12 godina od smrti jednog od glavnih ljudi Nacionala Ive Pukanića i Nike Franjića. Uveče 23. oktobra 2008. godine na parkiralištu u dvorištu zgrada na uglu Palmotićeve i Stare Vlaške u Zagrebu eksplodirao je motocikl ostavljen kraj automobila.

Počinitelji su brzo pronađeni, uhapšeni i osuđeni, ali su naručioci vog ubistva do danas ostali nepoznati.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marcco

pre 3 godine

Ako je to tačno, onda je hrvatska služba debelo u kriminalu sa Milom...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija