• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

30.10.2020

11:44

KORONA TUTNJI KROZ SRPSKU! 648 novozaraženih i devet smrtnih slučajeva!

Balkan

KORONA TUTNJI KROZ SRPSKU! 648 novozaraženih i devet smrtnih slučajeva!

Podeli vest

U Republici Srpsko je u protekla 24 sata registrovano 648 novozaraženih korona virusom i devet smrtnih slučajeva, saopštio je danas Institut za javno zdravlje u Banjaluci

Testirano je 1.227 laboratorijskih uzorak. Novozaraženo je 338 muškaraca i 310 žena, od kojih je 126 mlađe, 451 srednje i 71 osoba starije životne dobi. Najviše novozaraženih je u Bajaluci - 189.

Do danas je u RS potvrđeno 17.004 slučaja virusa korona, a preminulo je ukupno 409 osoba kod koje je potvrđen test na ovaj virus. Oporavilo se ukupno 8.278 osoba, a testirano je ukupno 101.784 lica. Ukupan broj hospitalizovanih u Republici Srpskoj je 661 pacijent. Pod zdravstvenim nadzorom trenutno je 11.039 osobe, a nadzor je završen kod 69.069 lica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija