• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.11.2020

13:19

CRNOGORKA PODVODILA SRPKINJU za 50 EVRA, PA JE UCENJIVALA KOMPROMITUJUĆIM SNIMCIMA! Uhapšena podgorička madam!

Balkan

CRNOGORKA PODVODILA SRPKINJU za 50 EVRA, PA JE UCENJIVALA KOMPROMITUJUĆIM SNIMCIMA! Uhapšena podgorička madam!

Podeli vest

Pripadnici crnogorske policije su uhapsili žensku osobu zbog sumnje da je izvršila dva krivična djela trgovina ljudima i krivično djelo posredovanje u vršenju prostitucije

Službenici Sektora kriminalističke policije Crne Gore – Odseka za suzbijanje krivičnih dela krijumčarenja i trgovine ljudima i ilegalnih migracija u saradnji sa službenicima Centra bezbednosti Bar i Odeljenja bezbednosti Ulcinj su intenzivnim radom na ovom predmetu došli do relevantnih dokaza koji upućuju na osnovanu sumnju da je E.P. (29) iz Podgorice izvršila navedena dela na štetu tri ženske osobe.

Ona je juče uhapšena i danas privedena državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici. E.P. je izvršila krivično delo trgovina ljudima na štetu ženske osobe iz Podgorice, na način što je, kako se sumnja, upotrebom sile i pretnje, zloupotrebom poverenja i teških prilika oštećene, vrbovala i prevozila na ugovorene lokacije oštećenu u cilju vršenja prostitucije.

Osumnjičena je takođe koristila fizičku silu i pretnju da će objaviti snimke kompromitujuće sadržine na kojima se nalazi oštećena osoba. E.P. je oštećenu prevozila na ugovorene lokacije, na teritorijama Podgorice, Nikšića i Bara, gde je ugovarala novčane iznose sa klijentima u rasponu od 50 do 300 eura za seksualne usluge.

Drugo krivično delo E.P. je izvršila na štetu ženske osobe iz Republike Srbije na način što je, sumnja se, upotrebom sile i pretnje, zloupotrebom poverenja i teških prilika oštećenu vrbovala i predavala drugim licima u cilju prostitucije.

Osumnjičena je oštećenoj pretila da će objaviti kompromitujuće snimke i da će je prijaviti zbog nezakonitog boravka u Crnoj Gori, te je tako prinuđivala da se bavi prostitucijom i da pruža seksualne usluge licima sa kojima je E.P. ugovarala sastanke.

Novčani iznos koji je ugovarala sa klijentima za pružanje seksualnih usluga je iznosio 50 vura, a lokacije na kojima su pružane seksualne usluge su najčešće bile stanovi klijenata u navedenim gradovima kao i u iznajmljenom stanu osumnjičene u Podgorici.

Osim toga, krivično djelo posredovanje u prostituciji E.P. je izvršila na štetu ženske osobe, na način što je, sumnja se, navodila i učestvovala u njenoj predaji licima radi vršenja prostitucije. Ona je sa licima – klijentima dogovarala cijenu pružanja seksualnih usluga a koja je iznosila 50 evra po satu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija