• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mediji

30.11.2020

17:25

HRVATSKA ZATVORILA GRANICU ZA SRBE?! Ko hoće u "lijepu njihovu" mora IMATI NEGATIVNI PCR TEST, ne stariji od 48 sati, ili da se testira i U IZOLACIJI ČEKA REZULTAT!

Balkan

HRVATSKA ZATVORILA GRANICU ZA SRBE?! Ko hoće u "lijepu njihovu" mora IMATI NEGATIVNI PCR TEST, ne stariji od 48 sati, ili da se testira i U IZOLACIJI ČEKA REZULTAT!

Podeli vest

Putnici koji dolaze iz zelenih područja EU ne moraju imati PCR test niti neki drugi uslov za ulaz u Hrvatsku. Svima ostalima potreban je negativni PCR test koji nije stariji od 48 sati ili da se testiraju pri dolasku u Hrvatsku i u izolaciji čekaju rezultat testa

Ministar  u Vladi RH Davor Božinović ističe da je u ovom trenutku jedina zelena regija u EU Fasta u Finskoj.

Kako je rekao, po pitanju trećih zemalja, putnici iz njih ne mogu preći granice Hrvatske.

- Osim nekoliko izuzetaka, a jedna od njih je posedovanje negativnog PCR testa. Državljani EU koji dolaze iz trećih zemalja mogu ući u Hrvatsku uz negativni PCR test - dodao je Božinović.

ZBOG SKANDALA KOJI JE IZAZVALA CRNA GORA OGLASILA SE I EU! Ovako su reagovali na proterivanje ambasadora Srbije

Ulaz bez negativnog PCR testa za građane iz EU država je dopušten na primer pomorce i radnike u sektoru prometa, one koji se bave prevozom, diplomate, osoblje međunarodnih organizacija, osobama koje putuju iz nužnih razloga, putnici u tranzitu uz obavezu da napuste državu unutar 12 sati i pacijentima koji putuju iz neophodnih zdravstvenih razloga.

Pogranični zdravstveni radnici, učenici, studenti i stažisti koji svakodnevno putuju ne moraju imati negativan PCR test, uz uslov da ne borave unutar ili izvan Hrvatske duže od 12 sati.

 

Uskoro opširnije na informer.rs


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NIKOLALONDONKRAJINA

pre 3 godine

A Madjari hrvati i drugo gradjani Srbije koji nisu Srbi da li onu mogu uci u hr. bez zabrane ?

maks

pre 3 godine

Polako, doči čemo do toga da i vojska bude na granici, Ali u HR koliko se god trudili više NEČETE. Oni koji eventualno i dođu, nek budu spremni na to da više nisu građani drugog, nego PETOG reda. Nigdje i nikad prihvačeni ni dobdodošli. I to če osjetiti na svakom koraku.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija