• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Sputnjik

19.02.2021

20:56

MILO OSTAJE BEZ MAJBAHA! Crnogorska Vlada prodaje luksuzne mercedese! /VIDEO/

Balkan

MILO OSTAJE BEZ MAJBAHA! Crnogorska Vlada prodaje luksuzne mercedese! /VIDEO/

Podeli vest

Crnogorska Vlada odlučila je da proda luksuzne automobile "mercedes majbah" koji su u državnom vlasništvu. Jedan od dva "majbaha" koristi predsednik Crne Gore Milo Đukanović

- Sredstva od prodaje ovih vozila biće uplaćena u budžet Crne Gore, a koristiće se za pomoć ugroženim građanima i unapređenje socijalne pravde u državi - naveo je premijer Zdravko Krivokapić na Tviter nalogu.

On je u video poruci naveo da je Ministarstvo finansija i socijalnog staranja zaduženo da angažuje procenitelja koji će proceniti vrednost vozila, kao i da oformni komisiju za prodaju vozila do naredne redovne sednice Vlade.

Premijer je pojasnio da će nakon toga biti objavljen međunarodni javni poziv za učešće na javnom nadmetanju.

- Javni poziv će trajati osam dana a nakon toga će biti organizovana javna aukcija na kojoj će javno i transparentno biti izabran najbolji ponuđač - rekao je Krivokapić.

Jedan od "majbaha", koristi predsednik Crne Gore Milo Đukanović, a drugi je dok je bio premijer koristio aktuelni poslanik DPS-a Duško Marković, prenele su podgoričke "Vijesti".

Televizija "Vijesti" ranije je objavila da je vlasnik "majbaha" koji je koristio Marković Agencija za nacionalnu bezbednost.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija