• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf

03.03.2021

16:16

DRAMA U REPUBLICI SRPSKOJ! Interpol izdao HITNO UPOZORENJE! Spremaju se masovna samoubistva mladih?!

Balkan

DRAMA U REPUBLICI SRPSKOJ! Interpol izdao HITNO UPOZORENJE! Spremaju se masovna samoubistva mladih?!

Podeli vest

Stiglo je obaveštenje od Interpola da je na TikToku za danas najavljeno masovno samoubistvo mladih osoba na ovoj društvenoj mreži, prenosi Telegraf.rs

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske apelovalo je na sve roditelje da provere aktivnosti svoje dece na društvenim mrežama, nakon što je dobilo obaveštenje od Interpola da je na TikToku za danas najavljeno masovno samoubistvo mladih osoba na ovoj društvenoj mreži.

- Stoga Ministarstvo apeluje na sve roditelje, posebno na one koji znaju da su njihova deca aktivna na društvenim mrežama i da imaju profil na TikTok-u, da odmah provere aktivnosti svoje dece na društvenim mrežama. Takođe da im ovih dana posvete posebnu pažnju, u smislu stalnog nadzora - apeluju iz MUP-a na roditelje.

Iz MUP-a napominju da se prema do sada prikupljenim informacijama, ovaj poziv odnosi na lokalnu TikTok grupu u Rusiji, ali da je ipak u cilju prevencije bilo kakve negativne posledice potrebna maksimalna opreznost.

- Na teritoriji Republike Srpske već se vrše provere navedene informacije, odnosno da li je bilo evidentiranih prijava da se navedeni ili slični sadržaji dele - zaključuju u Ministarstvu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Miro

pre 3 godine

Блокирај те тик ток. Поведите истрагу. Казните их.

Samo Bosna

pre 3 godine

šumska, poznatija kao genocidno čedo serbije nije i nikad neće biti država, već dio BiH, dok je ne dokinemo

Srki

pre 3 godine

MUP Republike Srpske objavi globalno upozorenje dobijeno od Interpola, a vi odmah o drami umesto da pitate da li je isto dobio i MUP Srbije i da li je obaveštena javnost

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija