• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

04.03.2021

16:47

U REPUBLICI SRPSKOJ POOŠTRENE MERE! Krizni štab doneo odluku zbog pogoršane epidemiološke situacije!

Balkan

U REPUBLICI SRPSKOJ POOŠTRENE MERE! Krizni štab doneo odluku zbog pogoršane epidemiološke situacije!

Podeli vest

Zbog pogoršane epidemiološke situacije u Republici Srpskoj, Štab je doneo odluku da pooštri mere u narednih sedam dana, što vraća na snagu zabranu žive muzike u ugostiteljskim objektima i suspendovanje sportskih i rekreativnih aktivnosti

Ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alen Šeranić rekao je da ugostiteljski objekti u narednih sedam dana, bez obzira na kapacitet, ne mogu da prime više od 50 osoba.

Dodao i da se od svih javnih ustanova traži da, ukoliko je to moguće, organizuju rad od kuće.

Glavni zdravstveni inspektor Milica Matijević rekla danas je da su svi kapaciteti inspekcije usmereni na kontrole i da je pojačan nadzor poštovanja epidemioloških mera, prenela je RTRS.



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija