• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

08.03.2021

10:54

ŽENA U BIH OPTUŽENA DA JE NAMERNO ŠIRILA VIRUS! Skinula masku i počela da viče: TREBA IH SVE ZARAZITI!

Balkan

ŽENA U BIH OPTUŽENA DA JE NAMERNO ŠIRILA VIRUS! Skinula masku i počela da viče: TREBA IH SVE ZARAZITI!

Podeli vest

Kantonalno tužilaštvo Zeničko-dobojskog kantona u BiH podiglo je optužnicu protiv Admire Bašić zbog krivičnog dela prenošenje zarazne bolesti

Prema optužnici, ona se tereti da je postupala suprotno odredbama Zakona o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti BiH jer je odbila hospitalizaciju uprkos tome što je bila zaražena korona virusom kao i zbog toga što je kašljala i pljuvala na medicinske sestre, prenosi Kliks.ba.

- Ona je odbila da se hospitalizuje u izolatorijumu JU ''Stacionar", koji je odredila Kantonalna bolnica Zenica za osobe zaražene kovidom-19, pa iako je svesna da joj je utvrđena zarazna bolest kovid-19 testiranjem istog dana i da može svojim ponašanjem dovesti do opasnosti od širenja zarazne bolesti među medicinskim osobljem - navodi se u optužnici.

Dalje se navodi da je Bašić skinula zaštitnu masku i počela da kašlje i pljuje u pravcu nekoliko medicinskih sestara govoreći "Treba ih sve zaraziti", kao i da je pored nekoliko upozorenja nastavila to da radi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
biorezonanca

pre 3 godine

Kad nemate šta preneti od radio mileve, dobra je i repriza iz bliske prošlosti.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija