• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

04.03.2015

19:00

ŠEIK OD MOSKVE Nemcov imao čak tri porodice i četiri žene!

Vesti

ŠEIK OD MOSKVE Nemcov imao čak tri porodice i četiri žene!

Podeli vest

Boris Nemcov (55), koji je u petak likvidiran ispred zidina Kremlja u Moskvi, zalagao se za mnogoženstvo i otvoreno pričao o svom veoma burnom ljubavnom životu

Ubijeni ruski opozicionar Boris Nemcov (55) zalagao se za mnogoženstvo i istovremeno je imao čak tri porodice i četiri žene. Pored svoje devojke ukrajinske manekenke Ane Duricke (23), s kojom je bio kada je upucan, Nemcov je živeo sa još tri žene sa kojima je imao četvoro dece. Da sve bude zanimljivije, kontroverzni političar čak nije ni krio činjenice o svom ljubavnom životu, koji su mnogi osuđivali i smatrali skandaloznim.

Jedina žena kojom se Nemcov zvanično oženio jeste Raisa Ahmetovna Nemcova (55), s kojom ima ćerku Žanu. Pored nje, Boris je živeo i sa televizijskom voditeljkom Jekaterinom Odincovom (42), koja mu je rodila sina Antona (19) i ćerku Dinu (12). Istovremeno, bio je u odnosu i sa svojom bivšom asistentkinjom Irinom Koroljevom, s kojom je 2004. godine dobio ćerku Sofiju (11). Takođe, opozicioni političar se poslednje četiri godine zabavljao i sa ukrajinskom manekenkom i foto-modelom Anom Durickom (23), koja je prošle godine abortirala nakon što je ostala trudna s njim.

Nemcovljevi prijatelji i poznanici navode da su sve njegove žene znale da on istovremeno ima nekoliko porodica, ali da im to nije smetalo. Novinar, pisac i Nemcovljev prijatelj Igor Svinarenko otkrio je da su na proslavi Borisovog pedesetog rođendana bile prisutne sve njegove žene i deca.

- Sedele su blizu jedna drugoj i pozdravile se kada su se videle. Sva njegova deca su se poznavala i imala veoma dobar odnos - rekao je Svinarenko.

1. Raisa Ahmetovna Nemcova (55)

Informer

Ruski opozicioni političar upoznao je Ahmetovnu dok je studirao fiziku na Univerzitetu u Nižnjem Novgorodu. Ona je u to vreme radila kao bibliotekar na fakultetu. Venčali su se nakon nekoliko godina zabavljanja i ona je jedina Nemcovljeva zakonita supruga. Boris iz braka sa Ahmetovnom ima ćerku Žanu (30), koja je studirala novinarstvo u Njujorku. Pre pet godina vratila se u Moskvu i započela novinarsku karijeru. Radi kao TV prezenter.

2. Jekaterina Odincova (42)

Informer

Novinarku i borca za ljudska prava Nemcov je upoznao devedesetih dok je radio kao guverner okruga Nižnji Novgorod. Par se ubrzo preselio u Moskvu, a iz veze sa Odincovom Nemcov ima sina Antona (19) i ćerku Dinu (12). Odincova je nakon Borisove smrti na svom Instagram profilu napisala: "Voleli smo ga i bio nam je uzor. Nemoguće je popuniti prazninu. Ne znam kako da preživim, kako da čuvam decu."

3. Irina Koroljeva

Informer

Tokom devedesetih Nemcov je počeo da živi i sa svojom nekadašnjom sekretaricom i asistentkinjom sa kojom je radio dok je bio zamenik premijera 1997. godine. Koroljeva, politikolog po profesiji, radila je i u predsedništvu tokom vladavine bivšeg ruskog predsednika Borisa Jeljcina. Iz veze sa njom ima ćerku Sofiju (11).

4. Ana Duricka (23)

Informer

Ukrajinska manekenka i foto-model upoznala je Nemcova pre četiri godine dok je on bio na službenom putu u Kijevu. Iako je političar 32 godine stariji od nje, započeli su strastvenu vezu. Prema rečima njene majke Ine, Ana je skoro svakog meseca odlazila u Moskvu i provodila vikende sa Nemcovim. Manekenka je i osoba u čijem je on društvu bio kada je ubijen, a juče je otputovala za Kijev.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
miroljub

pre 9 godina

Pravi prozapadni demokrata ruskog profila. Čitav zapad ga ne može prežaliti jer je zaista primerran porodični građanin sa toliko žena i dece. Nije dovoljno biti prozapadno prodana duša, dovoljnoje kada postaneš mrtva duša u ime prozapadne demokratije,. Svašta se čini da se sruši Putin.

rajko milić

pre 9 godina

..pardon,a kakva je situacija u tom pogledu sa g.Putinom?

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17