• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

20.05.2015

10:44

BERMUDSKI TROUGAO Zašto se kruzer zaglavio na grebenu?!

Vesti

BERMUDSKI TROUGAO Zašto se kruzer zaglavio na grebenu?!

Podeli vest

Brod za krstarenje na kome se nalazilo skoro 3.500 putnika i članova posade nasukao se na greben u blizini Bermudskih ostrva i tako proveo gotovo šest sati


Kompanija "Norvežan kruz lajn" saopštila je da je plima pomogla da se brod oslobodi i uđe u dublje vode, da bi se potom usidrio i sačekao inspekciju, prenosi agencija AP.

"Svi putnici članovi posade su bezbedni i niko nije povređen" navodi se u saopštenju kompanije.

Brod je napustio Boston u utorak, a nasukao se zbog kvara sa sistemom za upravljanje zbog čega je izgubio pravac kretanja, dodaje se u saopštenju.


Brod, na kojem se nalazi 2.443 putnika i 1.059 članova posade, će ispitati tim stručnjaka pre nego što nastavi dalje svoj put.

Putnica Rejčel Hensen, iz Londonderija u Nju Hempširu, izjavila je za AP da je brod bio udaljen nekoliko kilometra od Bermuda kada se nesreća dogodila.

- Bili smo usred večere kada smo osetili da se nešto dogodilo. Brod je počeo da se trese i to je trajalo možda 30-ak sekundi a onda je naglo prestalo - objašnjava ona.

Hensen je dodala da su ona i njena porodica pokupili osnovne stvari i pridružili se ljudima na palubi da bi videli šta se dogodilo.

Veći deo posade smireno i brzo je reagovao, mada je bilo i onih koji su bili u panici, rekla je ona.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija