• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

21.10.2015

13:43

(VIDEO) RUSI PROVALILI AMERE: Suhoj iz kabine snimio američki dron na tajnom zadatku u Siriji!

Vesti

(VIDEO) RUSI PROVALILI AMERE: Suhoj iz kabine snimio američki dron na tajnom zadatku u Siriji!

Podeli vest

Ministarstvo odbrane u Moskvi saopštilo je da je jedan ruski borbeni avion snimio američki dron na nebu iznad Sirije. Portparol ministarstva Igor Konašenkov ističe da je na nebu vlada velika gužva jer vojska SAD šalje letelice, bez ikakve koordinacije sa ruskim snagama u Siriji

Prema Konašenkovim rečima, ponekad se i više od 30 aviona ili dronova nalaze na istom prostoru, prenosi agencija Raša tudej.

- Dok Rusija koordinira svoje letelice zajedno sa Damaskom, ostale imenovane i neimenovane vojne letelice to ne čine. Nažalost naše američke kolege ne vide ozbiljnost problema - poručio je Konašenkov.

On je dodao da je američku letelicu snimio pilot jednog Suhoja iz svoje kabine.

Ranije je potparol američke vojske Džef Dejvis izjavio da je bar jedna letelica američkog vazduhoplovstva morala da promeni svoju rutu kako ne bi stupila u kontakt sa ruskim avionom.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ringe raja

pre 8 godina

Ma obarajte sve,sto suge neprijavljeno rade.Ili ste Tate ili ste Mame.Dosta mi je i tih vasih medjusobnih optuzivanja.Oni su vas i vasu imperiju,rasturili u paramparcad,cim im se ukazala prilika.E sad ste vi na redu,da im zadate nokaut udarac,pa da svet zna ko je gazda,nema i vi i oni,mozda vama to odgovara,ali njima ne,zato vam svakom prilikom pale granice,i toliko vas ocrneli u svetu sa njihovom vrhunskom propagandom,da je tesko oprati se posle svih njihovih,mnogo dobro pripremljenih akcija.

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija