• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

18.11.2015

23:00

(FOTO) ŠIPTARI PLJUNULI NA ŽRTVE MASAKRA: Izjavljuju saučešće reklamirajući "Veliku Albaniju"

Vesti

(FOTO) ŠIPTARI PLJUNULI NA ŽRTVE MASAKRA: Izjavljuju saučešće reklamirajući "Veliku Albaniju"

Podeli vest

U centru Lila postoji plato gde se ostavlja cveće, sveće i poruke nastradalima u terorističkom napadu. Albanci su to iskoristili i na "sveto" mesto utrpali zastavu svoje zamišljene države, vređajući istom nevine žrtve islamističkog napada

Fotografije su napravljene u utorak u Lilu, gradu na severu Francuske. To je tačno ispred narodnog muzeja "Pale de beaux-arts".

Informer

Zloupotrebljavajući tuđu nesreću, a želeći da proture svoje nečasne ambicije Albanci su poruke "Pray for Paris" ostavili na zvaničnoj zastavi Albanije i onoj "Velike Albanije", kao što je bila na dronu na utakmici Srbija-Albanija u Beogradu.

Informer

Na ovoj zastavi "Velike Albanije" piše samo "Pray for Paris", dok na drugoj "regularnoj" zastavi Albanije otišli i korak dalje prisvajajući Kosovo i deo CrneGore  te su na njoj napisali Priština+Tirana+Ulcinj=Shqiptaria.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
posmatrac sa severa

pre 8 godina

Niste razumeli njihovu poruku. Oni zele da iskoriste priliku i poruce svetu sta nas ocekuje na putu stvaranja velike albanije. Jos vise zrtava, masakra i krvi. Nisu oni to uradili iz solidarnosti vec da opomenu sta im je cilj.

Dragica

pre 8 godina

Ију,па они као да то предвиђају свој скори крај.Оно што се дешава на Косову није нимало охрабрујуће,нарочито за Шиптаре.На силу хоће Велику Албанију а нестаће их и са Косова јер то што сад тамо,као,имају је фарса а не држава.

Dragomir

pre 8 godina

Драгице,ују,ти кам да си мало наивна?Тита их је намерно пустио и албанске окупационе снаге су наше шиптаре који су српскога рода претворили у робље.Држе део Грчке,Македоније,Србије,Црне Горе и ЈУГ ИТАЛИЈЕ!Када се зна да имају процентуално велики број младих па плус иза себе подмукле енглезе , амере и остале мафијаше ...Све што бих ти даље написао бојим се да не би могла да спаваш шта нас хришћане чека.Космет је српски а Трст је наш!

Vojislav

pre 8 godina

Nek se oni sami sada biju i kolju oko vlasti i ostalih stvari ,bice manje posla za nasu vojsku i policiju kad se resi da se vraca kosovo srbiji a za pariz sta reci sem zao mi je , sto mi nije zao cackali su kecku pa je sad zaigrala i kod njih

Gajer

pre 8 godina

Siptarcine nista nece pametno nauciti. Cilj im je destabilizacija nemiri i haos da pravu. Varvari su to.\n

Pavle

pre 8 godina

A uuuuu...brate ali kod njih bas puno! Skoro svi.

Izbori 2024

Vesti

Šta je sve lakše preko eUprave? (VIDEO)
Društvo

Šta je sve lakše preko eUprave? (VIDEO)

Nema sumnje da svako od nas pamti stresove koje smo doživeli zbog čekanja u dugim redovima i gubljenja vremena na obavljanje administrativnih poslova. Srećom, konačno možemo da odahnemo.

16.04.2024

08:00

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija