• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: fakti.org

28.11.2015

09:59

ŠTA JE SAD, OBAMINI MIŠEVI?! Otkako su u Siriju stigli S-400, Amerikanci nisu izveli ni jedan jedini vazdušni udar!

Vesti

ŠTA JE SAD, OBAMINI MIŠEVI?! Otkako su u Siriju stigli S-400, Amerikanci nisu izveli ni jedan jedini vazdušni udar!

Podeli vest

Samo što su ruski PVO i protivraketni sistemi S-400 stigli u Siriju, nisu se utišali samo Turci, nego i Amerikanci. Barem zasad

Takozvana "međunarodna koalicija", koju predvode SAD, nije od juče izvela ni jedan jedini udar po bazama i položajima Islamske države!

Njen štab, naravno, tvrdi da to nema veze sa pojavom ruskih zenitnih raketnih sistema koji mogu da drže pod kontrolom celu teritoriju Sirije i dobar deo juga i jugozapada Turske.

- Odsustvo udara nije povezano sa postavljanje ruskih S-400. Neravnomernost udara, ili pak njihovo izostajanje, povezano je samo sa borbenim dejstvima. Udari nikada nisu slučajni već su sastavni deo organizovane kampanje. Uostalom, ciljevi se prvo otkrivaju, pa dodatno proveravaju pre napada jer želimo da nanesemo maksimalnu štetu Islamskoj državi, a da minimizujemo moguće žrtve meru civilima - saopštio je štab koalicije u kojem su, naravno, Amerikanci glavni.

Štab, naravno, o tome "mudro ćuti", ali uopšte nije isključeno da Ameri, pogotovo što je sada kod Latakije i ruska krstarica "Moskva", ne bombarduju da se ne bi videlo da su dosad najčešće "glumili" bombardovanje Islamske države. Ili da ne bi morali da njene baze, skladišta i utvrđene položaje zaista bombarduju!

(VIDEO) NA BLISKOM ISTOKU VIŠE NIŠTA NIJE ISTO! Evo zašto je Putin poslao S-400 u Siriju

(VIDEO) A OD RUSA-PAKAO: Ovako su se osvetili džihadistima za ubijenog pilota!

(VIDEO) ANKARA NE BI IMALA ŠANSE: Zbog ovih pet oružja Rusija je supersila za Tursku!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lala iz Banata

pre 8 godina

..."Затишје..пред буру...!? Коначно ће се разрешити хипокризија САД-е названа као - "умерена сиријска опозиција" (?) коју треба помагати ради "свргнућа" још једног легитимног секуларног арапског режима (по сценарију претходних, у Ираку и Либији )а који би омогућио "легитимну" пљачку нафтних (богатих) извора, за рачун америчких корпорција а уз "минималну" Турску провизију....све уз разбојнике ИСИС који из верских (фанатичних) разлога убијају и тероришу све, који ово спознају и схватају, а који поред Алаха, мисле и - својом главом...!!

cekaj sta

pre 8 godina

'ciljevi se prvo otkrivaju, pa dodatno proveravaju pre napada jer želimo da nanesemo maksimalnu štetu Islamskoj državi, a da minimizujemo moguće žrtve meru civilima' Jel' to kao onda kad su pre neki dan u Afganistanu bombardovali onu bolnicu i pobili tuce ljudi?

Petar Pan

pre 8 godina

Rusi su skoro neprimetno, bez galame i korak po korak, stavili pod kontrolu celu Siriju. I to sve za nepuna dva meseca! Sada sledi ,,deratizacija,, buba svaba a na prolece sledi obnova zemlje. Za to vreme NATO blejaci mogu samo da bleje... Uticaj u Siriji ce im biti kao uticaj Eskima na Aboridzine...

aleksandrovčan

pre 8 godina

Ма какав ваздушни удар... кад прети - судар..!

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija