• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

10.01.2016

23:45

DRAMA U AUSTRALIJI: Dvoje stradalo u požaru koji je opustošio jugozapad zemlje!

Vesti

DRAMA U AUSTRALIJI: Dvoje stradalo u požaru koji je opustošio jugozapad zemlje!

Podeli vest

Požar na jugozapadu Australije u kome su dve osobe poginule, a uništeno više od 140 građevina stavljen je pod kontrolu, saopštili su zvaničnici

U saopštenju Odeljenja za požare i vanredne situacije koje je objavljeno u ponedeljak po lokalnom vremenu, navodi se da je u požaru južno od Perta, koji je prošle srede izazvao udar munje, izgorelo više od 71.150 hektara obradivog zemljišta i šume.

Vatra je uništila 143 građevine, uključujući 128 kuća. 

Ministar za vanredne situacije Džo Fransis rekao je da je najveći deo imovine uništen u gradu Jarlupu, gde je u četvrtak nastradalo dvoje ljudi. 

On je rekao da je više od 450 vatrogasaca iskoristilo zahlađenje u nedelju, da obuzda vatru.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija