• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: mondo.rs/informer.rs

11.01.2016

20:28

(FOTO) PUTIN OTKRIO KAKO JE PRESTRAVIO ANGELU: Želeo da joj ugodi, ali za TAJ njen strah nije znao...

Vesti

(FOTO) PUTIN OTKRIO KAKO JE PRESTRAVIO ANGELU: Želeo da joj ugodi, ali za TAJ njen strah nije znao...

Podeli vest

Nemačka kancelarka Angela Merkel strašno se uplašila kada se 2007. godine u Sočiju sastala sa Putinom... Devet godina kasnije Putin kaže: "Stvarno nisam hteo da je uplašim"!

Kako piše, nemačka kancelarka Angela Merkel je 21. januara 2007. godine došla u Soči na sastanak sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom, ne očekujući da će morati da pazi da ne pravi nagle pokrete.

Putin je, ne znajući za strah Angele Merkel prema psima, na sastanak poveo i svoju kerušu Koni!

Kada je Koni ušla u prostoriju u kojoj su sedeli Angela Merkel i njen domaćin, nemačka kancelarka se prestravila. Njen strah od pasa datira još iz detinjstva, kada ju je jedan ujeo. Pogled na crnog labradora, zvanog Koni, čiji je gazda sedeo u fotelji pored, kod nje je izazivao nelagodu.

PUTIN PODVUKAO CRTU! Evo kako je predsednik Rusije postao LIDER SLOBODNOG SVETA!

- Nadam se da vam pas ne smeta, zar ne? Ona je mirna, dobra i verujem da će umeti da se ponaša pred vama - rekao je Putin tom prilikom.

 

 

Putin tada nije znao za strah koji ima njegova koleginica. Da je to tako, potvrđuje i to što joj je godinu dana pre ovog sastanka poklonio kučence, sa kratkom uzicom.

Merkelova je tada bila ljuta na svog domaćina: "Znam zašto je to uradio - da bi pokazao da je muško. Plaši se sopstvenih strahova. Rusija nema ništa, ni uspešnu politiku, ni ekonomiju. Sve što ima je ovo", govorila je tada Nemica.

(VIDEO) PUTIN NE GUBI VREME! Ruska vojska nabavila još 50 novih super lovaca Su-35!

Godinama kasnije, tačnije ovog ponedeljka, nemački "Bild" objavio je intervju sa Vladimirom Putinom, u kojem se vratio na taj događaj iz Sočija i svoju Koni.

- Bila je to, verujte, nenamerno. Nisam znao za njen strah od pasa. Baš naprotiv, želeo sam da joj ovaj sastanak učinim još prijatnijim i da se opustimo, da napravim prijateljski gest, pa sam joj zato predstavio psa. Kasnije kada mi je rečeno, sve sam joj objasnio i izvinio joj se - rekao je Putin i naglasio: "Stepen poverenja između gospođe Merkel i mene  je na visokom nivou".
 

Reuters

Nastavio je:

- Da, verujem joj, ona je otvorena osoba. Ima nekih ograničenja, objektivnih stvari... ali ona se iskreno trudi da rešava krize. Ali, sa druge strane, sankcije Evropske unije prema Rusiji su ništa drugo nego teatar apsurda - izjavio je Putin.

Na pitanje "Da li postoji nešto kod Angele Merkel zbog čega joj se divite?" Putin je odgovorio:

- Divim? Ne, to nikad nisam rekao. Veoma je poštujem kao otvorenu osobu, profesionalca - zaključio je Putin.

PUTIN ZA "BILD": Kako ste Kosovu priznali pravo na samoopredeljenje, a Krimu ne?!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mile

pre 8 godina

Angela,ako ti Putin ne izleči tu fobiju,niko drugi neće,haha,nije znao,ahaaa!?To care Putine!Putina za predsednika planete zemlje!

cekaj sta

pre 8 godina

Trolo-lo-lo-lo-lo-lo-lo-lo-lo-lo, trolo-lo-lo-lo

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!
Fudbal

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je dve prijateljske utakmice u martu, sa polovičnim uspehom. Poraz od Rusije (4:0) još jednom je pokazao brojne nedostatke u igri "orlova", dok trijumf nad Kiprom (1:0) nikoga nije ubedio da su puleni Dragana Stojkovića kadri za velika dela i uspeh na predstojećem Evropskom prvenstvu. Pre toga, ostalo je da se završi klupska sezona u šampionatima širom Evrope i sveta gde nastupaju naši igrači.

28.03.2024

16:03

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija