• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Avaz

10.02.2016

22:33

(VIDEO) U TRENU ŽIVOT MU SE PRETVORIO U PAKAO: Optužen je za silovanje, zbog jednog dodira!

Vesti

(VIDEO) U TRENU ŽIVOT MU SE PRETVORIO U PAKAO: Optužen je za silovanje, zbog jednog dodira!

Podeli vest

Mark Pirson hodao je najprometnijom železničkom stanicom u Velikoj Britaniji, baš u vreme gužve. Ali, jedan dodir u trajanju od pola sekunde zauvek je promenio njegov život

U jednoj ruci Mark Pirson nosio je novine, a drugom je držao ranac. Dok je na stanici Vaterlo u Londonu prolazio pored žene koja je dolazila iz suprotnog smera, ramenima su se nakratko dotaknuli, bar je tako mislio 51-godišnji muškarac.

Sve dok ga žena, glumica koja je išla na probu, nije prijavila policiji da ju je seksualno napao. Ispričala je detalje 'silovanja'. Iako je celi slučaj bio apsurdan, Mark Pirson povlačen je kroz blato, godinu dana koliko je trajala njegova borba na sudu i izvan njega.

Prošle sedmice porota je posle 90 minuta većanja odlučila da ipak nije kriv. Ali šteta je već bila učinjena.

- Svakome ko je video snimke nadzornih kamera bilo je jasno da to nisam mogao da učinim. Morao sam da stanem, da se sagnem, stavim ruku pod njenu suknju, penetriratam u nju, izvadim ruku i sve to dok u toj ruci držim novine i hodam peronom - ispričao je Pirson koji danas pati od depresije.

- Tih pola sekunde pretvorilo se u godinu dana pakla za mene. Država mi je "obezbedila" mentalnu torturu, iako nije bilo nijednog svedoka i forenzičkog dokaza, poslali su me na sud - požalio se ovaj farmer, prenosi BBC.

EVO I VI POGLEDAJTE KAKO JE TO IZGLEDALO




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija