• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/blic

07.04.2016

23:34

UŽAS NA ŠKOLSKOJ PREDSTAVI: Učenici na koledžu sami sebi presekli vrat, ALI STVARNO!

Vesti

UŽAS NA ŠKOLSKOJ PREDSTAVI: Učenici na koledžu sami sebi presekli vrat, ALI STVARNO!

Podeli vest

Nakon nekoliko meseci pripreme za školsku predstavu, učenici privatne škole "Sent Kerningen Kolež" u Oklandu na Novom Zelandu izašli su pred svoje roditelje i prijatelje da pokažu svoje glumačko umeće

Sve je delovalo sasvim u redu do trenutaka kada je na red došla scena u kojoj glumci treba sebi da prerežu vrat. Umesto lažne krvi, binom je potekla krv učenika.

Kobna predstava je adaptacija mjuzikla "Svini Tod". Uprava škole uložila je mnogo truda i novac u produkciju da bi sve delovalo što uverljivije. Naručena je čak i posebna bina i upravo na toj bini dva tinejdžera prerezala su sebi vrat tokom. Nakon krvave scene, učenici su prevezeni u bolnicu. Jedan od njih teže je povređen, ali trenutno su obojica u stabilnom stanju.

Tinejdžeri nisu imali nameru da zaista povrede sebe, a kako kažu u školi preduzete su sve mere da to toga ne bi došlo.

Oštrica kojom su prerezeli sebi vrat bila umotana i oblepljena srebrnom trakom, a kupljena je nekoliko meseci ranije u jednoj antikvarnici. Tokom nekoliko meseci koliko su trajale pripreme za predstavu korišćena je ista ta britva, ali nikada nije bilo nikakavih probelema, tvrde u školi.

I vlasnik antikvarnice u kojoj su kupljena britve potvrdio je lokalnim medijima da je osoba za koju veruje da je profesor u školi u kojoj se odigrala kobna predstava razgovarao osobljem antikvarnice o prikrivanju oštre ivice.

Dok se horor scena odigravala pred njihovim očima, u publici niko nije ni posumnjao da ono što gledaju nije gluma već stvarnost. Jedan od posetilaca rekao je lokanim medijima da su tek po završetku predstave čuli šta se zapravo dogodilo.

Ostaje nejasno da li je oštrica zamenjena u međuvremenu ili je skinuta zaštita. Policija je pokrenula istragu, pa se odgovori uskoro očekuju. Do tada, povređeni učenici ostaju u bolnici.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17