• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

09.09.2016

19:47

SPREČEN NAPAD NA KATEDRALU NOTR DAM: Tri uhapšene žene primale naređenja od Islamske države!

Vesti

SPREČEN NAPAD NA KATEDRALU NOTR DAM: Tri uhapšene žene primale naređenja od Islamske države!

Podeli vest

Tri žene, koje su uhapšene nakon što je automobil pun plinskih boca otkriven u blizini pariske katedrale Notr Dam, dobijale su uputstva od pripadnika Islamske države u Siriji, saopštio je danas parski tužilac Fransoa Molen

Naglasio je da su uhapšene žene u potpunosti bile posvećene svom cilju, prenosi Rojters. 

- Teroristička ćelija, koju su činile mlade žene, raskrinkana je. One su dobijale uputstva od pojedinaca u Siriji u redovima Islamske države - rekao je Molen. 

Francuski ministar unutrašnjih poslova Bernar Kaznev ranije je objavio da je policija uhapsila u četvrtak tri žene zbog sumnje da su povezane sa automobilom punim plinskih boca, koji je otkriven u blizini pariske katedrale Notr Dam tokom vikenda. 



Kaznev je, obraćajući se putem televizije, istakao da su tri žene, starosti od 19, 23 i 39 godina, radikalizovane, kao i da su bili fanatici i da su najverovatnije uskoro planirale da izvedu nasilan napad. 

Broj uhapšenih zbog povezanosti sa istragom od utorka je, nakon njihovog hapšenja, porastao na sedam. 

(VIDEO) UZBUNA U PARIZU: Eksplozija na železničkoj stanici!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija