• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.09.2016

21:20

DVA DANA ADRENALINSKOG ZADOVOLJSTVA: U Užicu svečano otvoren Reli Srbija!

Vesti

DVA DANA ADRENALINSKOG ZADOVOLJSTVA: U Užicu svečano otvoren Reli Srbija!

Podeli vest

U organizaciji Auto-moto saveza Srbije večeras je svečano otvoren 49. Srbija reli, najveće domaće takmičenje u automobilizmu

Uoči ceremonijalnog starta relija, koji se u subotu i nedelju vozi na stazama u okolini Užica, prisutnima su se obratili ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin, gradonačelnik Užica Tihomir Petković i, u ime organizatora, predsednik AMSS Mirko Butulija. 

Poželevši sreću takmičarima, ministar Aleksandar Vulin, pohvalio je organizatore i izrazio zadovoljstvo što je u prilici da prisustvuje otvaranju relija.

Užice se ponosi Srbija relijem, rekao je gradonačelnik Petković na večerašnjoj svečanosti u centru grada, i dodao da je ovo veliki događaj za automobilizam u Srbiji, te da mu je izuzetna čast što je domaćin ovog prestižnog takmičenja.

AMSS

Predsednik AMSS Mirko Butulija, pre nego što je dao znak za start, zahvalio se svima koji su doprineli da se manifestacija Srbija reli održi, istakavši da je rekordan broj prijavljenih na ovogodišnjem reliju pokazatelj da se sav uložen trud isplatio. AMSS će nastaviti da i ubuduće ulaže sredstva u razvoj auto sporta, sa ciljem da doprinesemo njegovoj većoj afirmaciji u našoj zemlji i time obezbedimo njegov kontinuitet, rekao je Butulija i pozdravio takmičare.

Za nastup na ovogodišnjem reliju prijavljeno je čak 50 posada, odnosno rekordnih 100 takmičara, a pored najboljih iz Srbije u ovom sportu, tu su još i takmičari iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, Bugarske, Nemačke, Švedske i Slovenije.

AMSS

Ljubitelje auto sporta za vikend očekuje atraktivna vožnja na zahtevnim stazama užičkog kraja – Lokva, Duboko i Golden.

Srbija reli, kao takmičenje sa najdužom tradicijom u regionu jugoistočne Evrope, i ove godine boduje se za Evropski reli trofej, Balkanski reli trofej, Centralno evropsku zonu (CEZ), šampionate Bugarske i Srbije.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija