• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

20.11.2016

08:44

(VIDEO) TRAGEDIJA U INDIJI! Više od 90 osoba stradalo u železničkoj nesreći!

Vesti

(VIDEO) TRAGEDIJA U INDIJI! Više od 90 osoba stradalo u železničkoj nesreći!

Podeli vest

Najmanje 91 osoba poginula je danas u železničkoj nesreći na severu Indije, saopštila je policija

- Bilans žrtava povećan je na 91 - izjavio je Daldžit Sing Čaudari, šef policije države utar Pradeš.

Do nesreće je došlo u blizini sela Parva, blizini industrijskog grada Kanpura, rano jutros, dok je većina putnika još spavala, javlja AFP.

Tom prilikom je 14 vagona putničkog voza na liniji Patna-Indore izletelo iz šina.

Spasilačke ekipe pretražuju mesto nesreće da bi proverili ima li putnika koji su još zaglavljeni u teško oštećenim vagonima, dodao je Čaudari.

On je ranije izjavio da je više od 120 osoba povređeno.

Železnička mreža u Indiji, jedna od najstarijih u sveru, i dalje je glavno prevozno sredstvo na većim razdaljinama, ali je slabo održavana i teške nesreće se događaju relativno često, navodi AFP.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

Dačić direktan: Osmani je želela da na sednici SB UN prestavi Srbe kao zločinački narod
Politika

Dačić direktan: Osmani je želela da na sednici SB UN prestavi Srbe kao zločinački narod

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić rekao je danas da je jučerašnja sednica SB UN kasnila, zbog toga što je predsednica privremenih prištinskih inistucija Vjosa Osmani uvela na sednicu ljude koji nisu prethodno najavljeni i da je namera tog postupka bila da se Srbi pred međunarodom zajednicom predstave kao zločinački narod i da su odgovorni za navodnih 20.000 silovanja.

23.04.2024

11:56

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija