• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92.net/informer.rs

29.12.2016

08:02

JEZIVA PORUKA ZVERI IZ ISLAMSKE DRŽAVE: Vaša praznična radost POSTAĆE PLAČ I TUGA!

Vesti

JEZIVA PORUKA ZVERI IZ ISLAMSKE DRŽAVE: Vaša praznična radost POSTAĆE PLAČ I TUGA!

Podeli vest

Grupa koja podržava Islamsku državu pozvala je pristalice džihada da u božićnom periodu po Evropi izvode napade po tržnim centrima i bolnicama.

 

Oni su pozvali muslimane da se klone hrišćanskih slavlja.

Pretnja je usledila jer su evropske vlasti pojačale bezbednosne mere nakon napada u Berlinu za koji je odgovornost preuzela Islamska država, a u kojem je ubica kamionom naleteo na ljude tokom božićnog sajma i ubio 12.

Našir Medija Fondejšn, koja podržava Islamsku državu, objavila je svoju poruku na internetu, a poruka je propraćena slikama boraca s puškama i noževima, Dedom Mrazem i jelkom. 

"Njihova slavlja, okupljanja, klubovi, tržni centri, pozorišta, bioskopi, pijace pa čak i njihove bolnice su savršene mete za vas", izrečeno je u onlajn poruci islamističkih "Usamljenih vukova" u Evropi. 

U poruci je pisalo i kako će Islamska država "zameniti vatromete pojasevima s eksplozivom i eksplozivnim uređajima pa će se njihovo pevanje i aplauzi pretvoriti u plač i tugovanje", javlja Hina.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sargarepac

pre 7 godina

I kako bi bilo da mi njima za ramazan ili tako neki praznik nekoga roknemo....bolesnici.\n

draza

pre 7 godina

JOS JEDAN OD DOKAZA DA LUDACI FANATICI ZAVEDENI NEPOSTOJECIM BOGOM IDU NA KARTU UNISTENJA COVCANSTVA JER VERA NEMA DRUGE OPCIJE OD ONE STO GORE TO BOLJE KADA SE ZIVI U DEMOKRATIJI I IZOBOLJI ONDA VERA ODUMIRE ZATO POPOVIMA ODJAMA ODGOVARA RAT I SMRT DA BI POSLE REKLI VERUJTE U BOGA ON CE DA VAS SPASE I IZ BEDE IZVADI

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija