• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs/informer.rs

18.01.2017

15:08

ŽIVOT IDE DALJE! Posle avionske tragedije rađa se novi hor Aleksandrov!

Vesti

ŽIVOT IDE DALJE! Posle avionske tragedije rađa se novi hor Aleksandrov!

Podeli vest

Posle avionske nesreće u kojoj je 25. decembra 2016. među 92 poginule osobe bilo i 64 člana slavnog ansambla "Aleksandrov", u četvrtak počinje konkurs za prijem novih članova umesto nastradalih pevača i igrača

Na konkursu, koji će se odvijati od 19. do 25. januara, čuveni ansambl će popuniti upražnjena mesta posle tragedije koja je zadesila "Aleksandrov" kada je pošao put Sirije, da tamošnjim ruskim snagama ulepša praznične dane. Avion Tu-154 Ministarstva odbrane je poleteo sa podmoskovskog aerodroma Čklakovski, imao sletanje u Sočiju, a onda se desila nesreća.

Dva minuta posle nastavka puta ka Siriji letelica je pala i tom prilikоm život su izgubila 64 člana ansmabla. Tragično je skončalo 30 članova igračkog dela "Aleksandrova", a 34 poginule osobe bile su članovi hora.

(VIDEO) TRAGEDIJA U RUSIJI! Srušio se ruski vojni avion sa 92 putnika i članova posade!

Prijava za učešće na konkursu, međutim, nije obična. U njoj ne mora da se navede biografija kandidata. U njoj nema navođenja želja, ili ličnih kvaliteta, ili uslova pod kojima bi neko hteo da zasnuje radni odnos. U prijavi postoji samo jedna rečenica, već otkucana, ispod koje je potrebno staviti potpis.

A rečenica, naslovljena na načelnika Akademskog pevačkog i igračkog ansambla ruske armije "A. V. Aleksandrov", glasi:

- Molim Vas, dozvolite mi da učestvujem u Konkursu za upražnjeno mesto pevača/igrača u horu.

SREĆA U NESREĆI: Pevač ruskog hora Aleksandrov izbegao tragediju u Sočiju JER MU JE ISTEKAO PASOŠ!

I, to je to. Svako ko smatra da ima kvalitet za pevanje u "Aleksandrovu" može da se prijavi. Ne postoje nikakvi dodatni uslovi, dovoljna je samo želja da se nastavi tamo gde se stalo.

A nastavak sledi vrlo brzo. Čuveni hor, u novom sastavu, imaće prvi nastup već 23. februara 2017, i to u Kremlju, za ruski praznik Dan zaštitnika otadžbine.

CRNE KUTIJE OTKRILE SUROVU ISTINU: Ovo je TAČAN UZROK pada aviona s horom Aleksandrov iznad Crnog mora!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!
dva puta odbili

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!

Ustavni sud Crne Gore usvojio je danas žalbu i utvrdio da se Miloš Medenica, sin bivše predsednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, neosnovano u pritvoru, potvrđeno je nezvanično podgoričkom portalu CdM. Vesni Medenici se takođe sudi, zbog optužbi za zloupotrebu službenog položaja i organizovanja kriminalne grupe, ali se i ona brani sa slobode.

24.04.2024

16:09

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija