• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

07.02.2017

08:10

AMERIČKI NOVINAR KOJI JE PUTINA NAZVAO UBICOM: Izviniću mu se, možda, 2023. godine...

Vesti

AMERIČKI NOVINAR KOJI JE PUTINA NAZVAO UBICOM: Izviniću mu se, možda, 2023. godine...

Podeli vest

Novinar američke televizije Foks njuz Bil O''Rajli, koji je tokom intervjua sa predsednikom SAD Donaldom Trampom nazvao ruskog predsednika Vladimira Putina "ubicom", odbio je poziv Kremlja da se izvini Putinu

 

- Radim na tom izvinjenjenju, ali bi to moglo da potraje. Možda bi mogli da proverite to kod mene negde oko... 2023. godine - kazao je O''Rajli u sinoćnjoj emisiji Foks njuza, prenosi Rojters.

Agencija podseća da je ova kablovska televizijska mreža u vlasništvu kompanije "Tventifrst senčeri foks" Ruperta Mardoka.

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov zatražio je juče izvinjenje od Foks njuza i ocenio da su komentari O''Rajlija "uvredljivi i neprihvatljivi", naveo je AP. 

- Voleli bismo da predsednik dobije izvinjenje od tako ugledne televizijske mreže - poručio je Peskov. 

On je, međtim, odbio da komentariše Trampov odgovor na upadicu novinara, prenosi TASS. 

Tramp je tokom intervjua za "Foks njuz" rekao da poštuje Putina, a na upadicu O''Rajlija da je ruski lider "ubica", odgovorio je da i SAD imaju ubice i da na tom planu nisu nevine.

printscreen

U delovima intervjua, koji su u nedelju objavljeni, Tramp je na pitanje da li će se slagati sa Putinom, rekao da to još ne zna, preneo je AP.

- Poštujem mnoge ljude, ali to ne znači da su se sa njim slagati. On je lider svoje zemlje. Kažem da je bolje sarađivati sa Rusijom nego ne sarađivati. A ako nam Rusija pomogne u borbi protiv Islamske države... i islamskog terorizma širom sveta - to je dobro - rekao je Tramp.

- Da li ću se slagati sa njim? Nemam pojma - dodao je on. 

O''Rajli je, zatim, izrekao sledeću upadicu o Putinu: "Ali on je ipak ubica. Putin je ubica". 

Tramp je na to odgovorio: "Ima puno ubica. Mi imamo dosta ubica. Šta mislite, da je naša država tako nevina?", zapitao je Tramp.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Miloš Obilić

pre 7 godina

A šta očekivati od takvog uličara i cinika . Koliko vredi njegova paušalna konstatacija , toliko i njegovo izvinjenje . Američki "žuti " se pogubili a i uplašili verovatnih i mogućih istraga kako na unutrašnjem planu u SAD tako i vršljanja po svetu

Janko

pre 7 godina

Nadam se da će ova budala od novinara, završiti karijeru. Kolike suverene drzave su unistili, milioni ljudi su stradali upravo od Američke ruke, i sad ajde da se peremo i nazovemo drugoga ubicom, a mi Ameri ćemo za sve zločine samo da se izvinemo. Izvinićes se ti vrlo brzo stoko.

aeksa

pre 7 godina

ti si ubica sarađivo si sa ubicama a to su klinton i njegova supruga obama ijoš mnogo nih

Dugovečan

pre 7 godina

Неки дуговечан новинар?

sima

pre 7 godina

Koja je ova budala i smrad od novinara , ako bi se šta i deasilo do pomenute godine , nebi imao Putin od koga da primi izvinjenje.

Voja

pre 7 godina

Još jedan dokaz da budale misle da si In i da se siledžistvo isplati. Ali dolazi vreme da će im sevratiti i ti s kamatom.

thesaint

pre 7 godina

njegov odlazeci presednik Obama je svakih 20 minuta aktivirao po jednu bombu negde u svetu, demoNkratije radi, da ne pominjemo bracni par Klinton, Busove, a tebe O`Rajli je verovatno je pravio Hitler a rodila Olbrajtova ili Tacerka....THESAINT....

Sargareac

pre 7 godina

Ako je Putin ubica, cela Amerika je masovni genocidni ubica. Istrebljivaci ljucke vrste i svega sto nije zlo...popices i ti ludace jednu uranijumsku tableticu..\n

penzioner

pre 7 godina

Amerikanci i Britanci su masovne ubice, kolonizatori i zlotvori koji terorisu celu planetu!

kiza

pre 7 godina

U normalnim državama u istom trenutku ostaje bez posla. I kod njih se javlja srpski sindrom. Svako bi da bude predsednik

ratko

pre 7 godina

stoka americka ,sta drugo reci. stoka bahata. Svaka cast Trampu na odgovor....

Branko

pre 7 godina

Rupert Mardock! Medijska ruka Davida Rotschilda. To nam sve govori. Setite se one afere kad su iz The Sun-a prisluškivali sve i svakoga i zbog toga uzrokovali nekoliko samoubistava. Rupertovi novinari su naganjali po Parizu i princezu Dijanu zbog čega je poginula u tunelu.

David

pre 7 godina

Od takve sitne i bedne ljudske bede svako izvinjenje bi bilo bedno.

vlada

pre 7 godina

Kakva televizija, takvi i novinari! Tu ne pomažu ni najbolji psihijatri, to je "let iznad kukavičjeg gnezda" 2 !

nenad

pre 6 godina

Treba doziveti 2023-cu godinu sa ovakvim kreaturama. Postovanje Putinu za sve sto je uradio i sta radi, za kaakav-takav balans u ovom nepravednom svetu. Najvkrvavije ruke su ruke americkih drzavljana, jer biraju vlast koja zatire i svadja narode i drzave....klica sveg zla koji se desava u poslednjih 5 decenija. Nista vise necu reci!!!

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija