• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

13.02.2017

17:51

(VIDEO) MELANIJA SNIMLJENA IZ ČUDNOG UGLA! Šta mislite šta je ovim izrazom lica želela da kaže?

Vesti

(VIDEO) MELANIJA SNIMLJENA IZ ČUDNOG UGLA! Šta mislite šta je ovim izrazom lica želela da kaže?

Podeli vest

Melanija Tramp tokom predizborne kamanja, ali i tokom izbora bila je prava podrška svom suprugu. Na inauguraciji u Vašingtonu je sve vreme bila tik uz njega i izgledala je kao prva dama dostojna svake pohvale

Međutim, kamere su uspele da zabeleže Melaniju i iz malo drugačijeg ugla. U trenutku Tramopvog govora ona je sve vreme bila u kadru iza njega, ali očigledno je zaboravila na činjenicu da su kamere snimaju i nju.

(VIDEO) STRUČNJAK ZA GOVOR TELA: Evo zašto Tramp nikada ne drži Melaniju za ruku!

U jednom trenutku, Tramp se okrenuo ka njoj, a ona mu je uzvratila osmehom. Čim joj je novoizabrani predsednik okrenuo leđa, ona je potpuno promenila grimasu na licu.

PRVA DAMA UZVRAĆA UDARAC! Melanija Tramp tuži medije!

Pitanje je zbog čega se to dogodilo? Možda joj ipak ne prija cela pažnja, ne raduje se zbog uspeha svog supruga, ili je jednostavno bila umorna. Zaključite sami.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
BorisDe

pre 7 godina

Video u reverse uradjen tako da igra napred. U realnosti je bilo tako, da se nasmejala kad se okrenuo. Još jedna u nizu laži liberalnih gmazova i ostalih bizarnih soroševih izroda duge.

kaligula

pre 7 godina

Ja mislim da je jela nesto masno pa tesko vari

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija