• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

13.02.2017

20:04

(VIDEO) PRVI PUT SA KIMOM UŽIVO: Od njega strahuje i ISTOK i ZAPAD, a kad pogledate snimak biće vam jasno i ZAŠTO!

Vesti

(VIDEO) PRVI PUT SA KIMOM UŽIVO: Od njega strahuje i ISTOK i ZAPAD, a kad pogledate snimak biće vam jasno i ZAŠTO!

Podeli vest

Lansiranjem balističke rakete, Severna Koreja je narušila nekoliko rezolucija Saveta bezbednosti UN, uključujući i rezoluciju 2321 usvojenu u novembru 2016. godine, saopšteno je iz kancelarije portparola visoke predstavnice Evropske unije za bezbednost i spoljnu politiku Federike Mogerini

Režim Kim Džong-una je ponovo izazvao strah zbog lansiranja raketa, te pretnji ekskalacijom na jugoistoku Azije.

Ali, ukoliko pogledate video koji su objavili svetski mediji, a na kojem pokazuje potpuno iracionalne postupke vojnika koji izbezumljeno dočekuju svog velikog vođu, onda je apsolutno jasno zbog čega su na zapadu zabrinuti.

PJONGJANG UZVRAĆA UDARAC: Severna Koreja lansirala raketu, izazov za Trampa!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dara

pre 7 godina

Nije lako amerima i poslije Vijetnama ih ceka "Vijetnam".

Grigorije MMM

pre 7 godina

Ma, koji entuzijazam, bRe?! To je sve predmet režije. Pa ajde, probaj da ne udješ u vodu do pupka, kad svi ostali ulaze.

SlobodaNarodu

pre 7 godina

Ne tako davno i mi smo imali vodju koji je izazivao histeruju u narodu gde god se pojavio.Tako da ovo nista nije cudno, Amerima bi bilo najdraze kada bi mogli da odvoje narod od vlasti, da im ubace svoje NVO da ih "cuvaju". Siromasni jesu ali ne duguju MMF-u nista, i ne paradiraju im kroz drzavu kojekakve zute patkica, tipa "ne davimo Koreju", niti im strajkuje vojska i policija.

BorisDe

pre 7 godina

Jedini pametan čovek koji je prepoznao uticaj američkih pro-zapadnih i ostalih govana u U.N. (gde S. Koreje naravno nema) i koji ne sluša naredbe tih robotizovanih korumpiranih anglosaksonskih struktura i radi po svome i naoružava svoj narod, kako ga baš gore pomenute seronje ne bi mogle porobiti. Zato je i razvio atomsku bombu i testira sve više puta a da nikog ne pita. Nema kome da se pravda i nema neprijatelje šta da sluša. Pravi borac protiv njihove hegemonije i protiv njihovih prljavih igara. Živeo Kim Jong Un SRBINE! :)

sergej

pre 7 godina

Nije mi jasno narušio rezoluciju UN.A dl li se spominje igde narušavanje rezolucije 1244 zašto je Srbska vlast impotentna prema tome?Severna Koreja samo ne dozvoljava da im se desi Kosovo,Libija,Irak.Koreanci nisu došli u Ameriku ratovar.

Ronald kramp

pre 7 godina

Al mene gađao,nije,i šta se to mene smatra šta on radi u svojoj zemlji.n

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija