• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RTS

21.06.2017

18:12

RUSKO NJET: Zbog novih sankcija, otkazan sastanak zvaničnika Bele kuće i Kremlja

Vesti

RUSKO NJET: Zbog novih sankcija, otkazan sastanak zvaničnika Bele kuće i Kremlja

Podeli vest

Zamenik ministra spoljnih poslova Rusije Sergej Rjabkov izjavio je da je otkazao sastanak sa zamenikom američkog državnog sekretara zbog novog paketa sankcija koje su SAD uvele Rusiji

Administracija predsednika SAD Donalda Trampa saopštila je u utorak da je uvela sankcije protiv 38 pojedinaca i kompanija u Rusiji zbog ruskih aktivnosti u Ukrajini.

Rjapkov je rekao da "situacija nije pogodna za održavanje runde dijaloga" koji je zakazan za petak, saopštilo je rusko Ministarstvo spoljnih poslova.

Zamenik ruskog šefa diplomatije je kritikovao SAD jer nisu, kako je naveo, ponudile "ništa konkretno" za razgovor.

Mada su odnosi SAD i Rusije pod tenzijama, Bela kuća razmatra zakazivanje sastanka Trampa i ruskog predsednika Vladimira Putina na marginama samita G-20 u julu.

AMERIMA SU NEPRIJATELJI PREKO POTREBNI: Senat usvojio nove sankcije protiv Rusije i Irana

OPASNI FOLIRANTI IZ BELE KUĆE! Ovo je prava istina O AMERIČKOM UKIDANJU SANKCIJA RUSIJI!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
RINGISPIL

pre 6 godina

Rusija drzava koja zauzima pola planete dozvoljava sebi da je americka mafija MAGARCI. Ajte ljudi da je situacija obrnuta u pogledu velicine drzave Rusi bi bili robovi u Lujzujani i brali bi pamuk. Kad ameri dignu lovca na ministra odbrane Sojgua i provociraju a Rusi daju samo saopstenje, to se zove zajebancija.

vlada

pre 6 godina

Ne zaslužuju oni nikakve razgovore, to su najobičniji podlaci!

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija