• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: 24sata.hr

16.07.2017

16:00

(VIDEO) EKSKLUZIVNO! VOZNI PARK ISIS: Iznutra su automobili, a IZVANA PAKLENO ORUŽJE, ovog nema ni u filmovima strave!

Vesti

(VIDEO) EKSKLUZIVNO! VOZNI PARK ISIS: Iznutra su automobili, a IZVANA PAKLENO ORUŽJE, ovog nema ni u filmovima strave!

Podeli vest

Više desetina automobila koje je ISIS preuredio za samoubilačke bombaške napade u Mosulu izložni su nakon što ih je zaplenila iračka policija

Ne radi se o naprednim vojnim vozilima, nego su većina obični automobili obloženi zaštitnim metalnim pločama, najčešće od železa.

Kada su iračke snage oslobodile kvart Mosula od terorističke grupe, odlučili su da naprave paradu vozila ISIS, ali i da ih malo pobliže istraže, piše Daily Mail. 

(VIDEO) NOVI ŠOK ZA AMERE! MOSKVA OPREMA SIRIJSKU VOJSKU PROJEKTOM 03160: Asada sa mora neće smeti niko da napadne!

Teroristi ISIS obično istrgnu sva sedala osim vozačkog kako bi bilo više mesta za eksploziv. Kada jednom krenu u samoubilački napad cilj je ući što dublje u protivničke redove pa su metalne ploče na autima otporne na metke. 

OTPADNICI OD ALAHA SU NA CRNOJ LISTI! Islamska država opet preti Balkanu!

Najpopularniji automobili u ISIS akcijama su japanska Tojota i južnokorejski Hjundai i Kia.

Podsetomo, prošle nedelje  je irački premijer Haider al-Abadi službeno proglasio pobedu nad Islamskom državom u njenom bivšem uporištu Mosulu. 

ISIS POTVRDIO SMRT Abu Bakra al Bagdadija!

Ofanzivu na Mosul iračka vojska počela je u novembru prošle godine uz pomoć kurdskih boraca Pešmerga i šijitskih milicija. Učestvovalo je  oko 100.000 vojnika kojima je pomagala i međunarodna koalicija predvođena SAD. 

ISIS je pred gubljenjem i svoje prestonice u Siriji, grada Rake.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dara

pre 6 godina

Nesto mi ovo lici na rat iz proslog veka u EX YU. Ovako su poceli i hrvatski bojovnici, pa ih onda amerika i zapad opremio savremenim naoruzanjem.

Izbori 2024

Vesti

Informer na licu mesta, dečak iz Voluje je živ i zdrav! Hraniteljka na tabletama, evo ko je smislio monstruoznu laž! (FOTO)
Društvo

Informer na licu mesta, dečak iz Voluje je živ i zdrav! Hraniteljka na tabletama, evo ko je smislio monstruoznu laž! (FOTO)

Hraniteljku iz sela Voluja kod Kučeva (ime poznato redakciji), zaprepastila je tragična vest da je maleni A.J. (6) kojeg, kako kaže, voli više od života, tragično preminuo. Naime, u lokalnim medijima se pojavila informacija da se dete zadavilo čepom od soka u utorak 9. aprila i da je sahranjeno sutradan. Reporterka Informera uputila se na lice mesta, kako bi utvrdila šta se zapravo dogodilo.

15.04.2024

22:41

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija