• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

17.07.2017

23:55

POLARNI TALAS ZAPLJUSNUO ARGENTINU:  Umrlo najmanje dvoje ljudi, nevreme stiglo sa Južnog pola!

Vesti

POLARNI TALAS ZAPLJUSNUO ARGENTINU: Umrlo najmanje dvoje ljudi, nevreme stiglo sa Južnog pola!

Podeli vest

Dvoje ljudi umrlo je zbog hladnog vremena i ledenih temperatura koje je izazvao polarni talas u Argentini, saopštili su danas zvaničnici

Žrtve su 54-godišnji beskućnik u primorskom gradu Mar del Plata i 41-godišnji muškarac koji je živeo u baraci u provinciji Santa Fe, a prema navodima zvaničnika obojica su umrla od hipotermije.

Nacionalni meteorološki servis saopštio je da je hladno vreme stiglo sa Južnog pola i pogodilo centralni deo Argentine, a posebno regione na severu. Temperature u tim područjima bile su niže od -7.

Apsolutni rekord od -13,7 stepeni Celzijusa bio je registrovan u skijaškom centru Bariloše u Patagoniji.

Zbog loših vremenskih uslova pojedini aerodromi bili su privremeno zatvoreni, a letovi su kasnili ili otkazani.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija