• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

08.08.2017

18:37

PRINC HARI SE ŽENI?! Britanski kraljević godinu dana u ozbiljnoj vezi!

Vesti

PRINC HARI SE ŽENI?! Britanski kraljević godinu dana u ozbiljnoj vezi!

Podeli vest

Mladi plemić poveo svoju devojku, američku glumicu Megan Markl, na službeni put u Bocvanu. Mediji spekulišu da je tako priprema na obaveze koje je čekaju kad postane deo kraljevske porodice

Britanski princ Hari (33) sprema se da zaprosi svoju devojku, američku glumicu Megan Markl (36), pišu tabloidi u Londonu. Te spekulacije su se pojavile nakon što je Hari poveo Megan na svoj službeni put u afričku državu Bocvanu, te mediji veruju da na taj način princ priprema Amerikanku na sve što je čeka kad postane deo britanske kraljevske porodice.

Da nauči da se ponaša

Prema navodima britanskog "Dejli mejla", Hari posle godinu dana veze očigledno misli da je Megan prava žena za njega, pa je odlučio da joj pokaže kako će izgledati njene buduće obaveze.

Drugačija od ostalih
Hari je u Bocvanu vodio i prethodne devojke, ali je samo Megan poveo na službeni put

- Hari je otputovao u Bocvanu zbog važnih poslova u fondaciji za očuvanje nosoroga, na čijem je čelu. Odlučio je da sa sobom povede i Megan i tako joj pokaže kako izgleda njegov život. Megan to ceni i razume da će, ako postane Harijeva supruga, morati da posećuje brojne događaje i ponaša se po protokolu kraljevske porodice - rekao je jedan izvor blizak Hariju za "Dejli mejl".

On je dodao da je Megan, koja potiče iz mešovitog braka belca i crnkinje, ranije i sama posećivala Afriku u sklopu svog humanitarnog rada, a najviše Ruandu.

Vilijam zaprosio Kejt u Africi

Harijev stariji brat princ Vilijam zaprosio je pre sedam godina svoju tadašnju devojku Kejt Midlton baš u Africi. On je Kejt postavio važno pitanje na jezeru Rutundu u Keniji daleko od očiju javnosti. Zato mnogi spekulišu da i Hari razmišlja da poput brata zaprosi devojku na putovanju u Africi.

- Megan i Hari imaju puno toga zajedničkog. Oboje vole životinje i sve rade da zaštite ugrožene vrste u Africi. Takođe, Megan je navikla na pažnju javnosti, što će je nesumnjivo pratiti kao Harijevu suprugu. Zasad se dobro snalazi na službenom putu u ulozi prinčeve devojke - naveo je taj izvor.

Prosidba pod zvezdama?

Prema njegovim rečima, Hari će nakon službenih obaveza odvojiti nekoliko dana da Megan povede na safari i pokaže joj sve lepote Bocvane.

- Njih dvoje će provesti jedan dan na safariju u savani. Planiraju i da kampuju na otvorenom, što je neverovatno iskustvo. Ko zna, možda Hari zaprosi Megan baš dok budu ležali na otvorenom i gledali zvezde - kazao je izvor.

 

 

Објава коју дели Meghan Markle (@meghanmarkle) дана 18. Апр 2016. у 3:40 PDT

 


Britanski mediji ističu da bi Hari baš na ovom putu mogao da zaprosi devojku jer on mnogo voli Bocvanu. Tu zemlju posetio je prvi put 1997, samo tri meseca posle pogibije njegove majke, princeze Dajane.

- Tamo je bio i sa drugim devojkama, poput Čelsi Dejvi i Kreside Bonas. Međutim, njih je vodio samo na privatna putovanja, a Megan je prva devojka koju je poveo na službeni put - ističu britanski mediji.

 

 

Ko je Megan Markl


 

Објава коју дели Meghan Markle (@meghanmarkle) дана 3. Дец 2014. у 10:40 PST

- američka glumica rođena u Los Anđelesu
- poznata je po ulogama u seriji "Odela" i filmovima "Kako se rešiti šefa" i "Ne zaboravi me"
- bila je u braku sa producentom Trevorom Engelsonom od 2011. do 2014.
- otac joj je Tomas V. Markl, koji je radio na više filmova kao direktor fotografije
- majka joj je crnkinja Dorija Radlan
- princa Harija je upoznala u maju 2016. preko zajedničkog prijatelja u Torontu, gde ona trenutno živi
- njihova veza je otkrivena u julu prošle godine, kad je ona otputovala u London da ga vidi

 


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija