• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

19.12.2017

12:02

UKRAJINSKOJ PARANOJI KRAJA NEMA! Glavna vest im je BUDALAŠTINA da su u Donbas stigli SPRSKI SNAJPERISTI PLAĆENICI!

Vesti

UKRAJINSKOJ PARANOJI KRAJA NEMA! Glavna vest im je BUDALAŠTINA da su u Donbas stigli SPRSKI SNAJPERISTI PLAĆENICI!

Podeli vest

Na portalu Ukrop News pojavila se notorna glupost da je u Donbas stigla grupa proruskih srpskih snajperista plaćenika "angažovana da ubija ukrajinske voljnike i civile"

Bez ijednog dokaza ukrajinski portal piše o navodnoim srpskim plaćenicima u Donbasu, a da nije tužna, čitava priča bila bi zaista smešna. 

Evo šta pišu Ukrajinci...

Na okupiranu teritoriju Donbasa stigla je grupa proruskih srpskih snajperista plaćenika, navodi se u saopštenju službe ATU u vezi sa podacima ukrajinskih obaveštajnih službi.

- Prema podacima obaveštajne službe štaba antiterorističke operacije, grupa snajperista iz Srbije ušla je na područje Donjecka, a njihov vođa je Dejan Berić, poznat pod šifrom ''Deki'' - piše u saopštenju.

printscreen


Prema izveštajima obaveštajnih službi, Berić je više puta posetio Donbas i učestvovao u vojnim operacijama na strani proruskih militanata. Srpski placenići za ruski prljavi novac nameravaju da ubijaju ukrajinske vojnike na borbenim linijama i da nastavljaju provokacije protiv civilnog stanovništva. U sedištu ATU "nepoželjnim gostima" obećan je miran i pristojan sastanak sa ukrajinskom vojskom i predloženo im je da se, na račun Ministarstva odbrane Ruske Federacije, vrate odakle su došli."

Podsetimo, 18. decembra je Ministarstvo spoljnih poslova Ruske Federacije izjavilo je da će ruska vojska u zajedničkom Centru za kontrolu i koordinaciju u Donbasu (SCKK) 19. decembra napustiti teritoriju Ukrajine. Ukrajinsko ministarstvo inostranih poslova ocenilo je delovanje ruske strane kao provokaciju, čiji je cilj bilo ometanje implementacije minskih sporazuma i pokušaj Moskve da se oslobodi odgovornosti za pokretanje rata u Donbasu. 

Još ranije je ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov rekao da su ruskim oficirima u SCKK namerno stvorili "nepodnošljive uslove". Prema njegovim rečima, "ukrajinska strana čini sve da stvori nepodnošljive uslove za ruske službenike u centru, zahtevajući od njih stvari koje se ne mogu ispuniti."


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija