• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.01.2018

09:16

BIVŠOJ PREREZAO GRKLJAN, IZBO JE NOŽEM, PA JE MRTVU SILOVAO! Nezapamćen zločin iz ljubomore u Rusiji!

Vesti

BIVŠOJ PREREZAO GRKLJAN, IZBO JE NOŽEM, PA JE MRTVU SILOVAO! Nezapamćen zločin iz ljubomore u Rusiji!

Podeli vest

Student Artjom Ishakov (19) iz Moskve davio svoju bivšu devojku Tatjanu Strahovu (19), prerezao joj grkljan i izbo je. Silovao ju je dva puta dok je umirala, a imao je seks i s njenim lešom. Priznao sve, pa se obesio

Ruski student Artjom Ishakov (19) iz Moskve ubio je bivšu devojku Tatjanu Strahovu (19) i mrtvu je silovao u naletu ljubomore jer je ona našla novog dečka. On je do detalja prepričao svoj zločin u internet poruci njenim i svojim roditeljima, pa se na kraju obesio.

Ishakov, koji je studirao računarstvo na elitnom Bauman univerzitetu u Moskvi, napisao je da nije mogao da podnese to što ga je Tatjana, inače studentkinja ekonomije, ostavila. Iako su okončali vezu, nastavili su da žive u istom stanu kao cimeri, a on je poludeo kad je čuo da je ona našla novog dečka Igora iz Sankt Peterburga. Kako je priznao, nije mogao da podnese to što nema seks sa Tatjanom.

facebook

- Tatjana je došla kući dok sam sedeo u kuhinji. Otišla je u svoju sobu. Upao sam kod nje i ošamario je. Pala je na pod, a onda sam je udario još nekoliko puta. Krv je počela da joj teče iz usta, a ona mi je govorila da izađem - napisao je Ishakov.



On, međutim, nije otišao, već je počeo da davi bivšu devojku.

- Davio sam je dok nisam pomislio da je mrtva. Odlučio sam da je je*em dok se ne ohladi. Nakon što sam imao seks sa njom, shvatio sam da joj srce i dalje kuca i da je bila samo bez svesti. Onda sam uzeo nož i prerezao joj grkljan. Ne znam koliko sam dobro to uradio, ali je krv šikljala na sve strane. Srce joj je i posle toga snažno udaralo i ispuštala je čudne zvuke. Zato sam uzeo nož i ubo je dva puta između rebara sa leve strane tela. Zatim sam je tako krvavu je*ao još jednom i odlučio da ovo napišem - naveo je student.

Mrtva hladna
Odlučio sam da još jednom imam seks sa Tatjaninim lešom. Bila je strašno hladna, poput njenih osećanja prema meniArtjom Ishakov

Kampanja za zaštitu žena

Neki korisnici društvenih mreža sugerisali su da je Tatjana svojim provokativnim fotografijama na internetu isprovocirala ubicu, međutim, stotine Ruskinja su se pobunile. One su pod haštagom "to nije razlog za ubistvo" u znak solidarnosti postavljale svoje seksi slike na Instagram i Fejsbuk.
- Ovo je moje telo. To što možeš da ga vidiš ne daje ti pravo da me siluješ ili ubiješ. Ništa ne opravdava nasilje - napisala je jedna od Ruskinja.

Rus je dodao da je u jednom trenutku zapušio Tatjani usta njenom čarapom kako ne bi gledao krv niti slušao čudne zvuke njenog tela, a oko prerezanog vrata joj je obmotao konopac.

- Nakon toga sam ogladneo. Otišao sam u kuhinju i pojeo nekoliko sendviča. Odspavao sam nekoliko sati, a onda još jednom imao seks sa Tatjaninim lešom. Bila je strašno hladna, poput njenih osećanja prema meni - opisao je ubica.

Ishakov je posle priznanja napisao poruku u kojoj se izvinio Tatjaninim roditeljima.

- Oprostite mi jer sam vam ubio jedinu ćerku. Mnogo sam je voleo. Tek u ovom trenutku shvatam šta sam uradio. Zgađen sam jer sam imao seks sa Tatjaninim lešom - naveo je Ishakov.

Rus je dodao da ne može da prihvati to što je uradio.

- U šta sam se pretvorio. Izvinite. Idem da poljubim Tanju u čelo i spremim se za sopstvenu smrt - poručio je ubica, a zatim se obesio.

facebook

BOLESNIK: Artjom Ishakov




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija