• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs/informer.rs

16.03.2018

14:29

PREOKRET! Meta napada nije bio ruski špijun, NEGO NJEGOVA LEPA ĆERKA?!

Vesti

PREOKRET! Meta napada nije bio ruski špijun, NEGO NJEGOVA LEPA ĆERKA?!

Podeli vest

Julija Skripal (33), ćerka bivšeg ruskog špijuna Sergeja Skripala (66), bila je prava meta napada nervnim agensom, tvrdi njena rođaka

- Julija je verena za sina visokog zvaničnika ruske bezbednosti - rekla je njena rođaka Viktorija (45), prenosi Miror.

Prema njenim rečima, porodica Julijinog verenika ne prihvata devojku za snajku jer je ćerka špijuna, koji je bio uhapšen zbog prodavanja informacija Britancima.

Informer

Zbog toga Viktorija veruje da je upravo meta napada bila njena rođaka.

- Mislim da meta nije bio ujak ujak Sergej, već njegova ćerka - rekla je Viktorija.

Sergej Skripal i njegova ćerka i dalje su u kritičnom stanju u bolnici nakon što su otrovani nervnim agensom "novičok" koji je proizveden u Rusiji.

RAT ZBOG TROVANJA RUSKOG ŠPIJUNA! Rusija upozorila: Britanija ne bi smela da nam preti, IMAMO NUKLEARNU BOMBU!

BIVŠA OFICIRKA MI 5: Evo koje su TRI KLJUČNE BRITANSKE GREŠKE u slučaju "Skripal"!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marcco

pre 6 godina

A zar niste primetili do sada da taj nervni gas nije proizveden u Rusiji već u Sovjetskom savezu sedamdesetih godina. Da li vam je možda palo na pamet da taj sovjetski nervni gas poseduju i neke druge bivše sovjetske republike, np. neke pro zapadne bivše sovjetske republike. Ujedno, toliki stepen inteligencije treba čoveku da zaključi da Rusija možda ne bi koristila nervni gas u atentatu protiv bivšeg agenta koji je direktno povezuje sa zločinom, jer postoje najmanje 150 drugih načina likvidacije čoveka.

Vickasti

pre 6 godina

Gas je proizvođen u vojnoj labaratoriji a ne KGB kako tvrde englezi. Postrojenje za pravljenje je bilo u Kirgistanu u pustinji, vlasti ove sad nezavisne države su zamolili USA da im pomognu da ga demontiraju što su ameri i uradili i došli u posed agensa. Inače glavni inžinjer na njegovom razvoju je 1996 otišao u ameriku gde se i sad nalazi. Tako da sad može da ga pravi bilo ko. Nikad nije serijski proizvođen već samo testiran. Postoje dve verzije gasna i tečna verzija. Ima žutu boju i veoma jak miris nije ga moguće nekom ubaciti u hranu a da to on ne primeti. I ono što je najčudnije ako si u dodiru sa njim sigurno umireš nema kontravakcine. A Škripalj je u komi ali živ???

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija