• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

04.04.2018

16:43

ZAHAROVA: LONDON ODBIJA DA SARAĐUJE SA RUSIJOM U SLUČAJU SKRIPAL, a svet ubeđuju KAKO TO RADI MOSKVA!

Vesti

ZAHAROVA: LONDON ODBIJA DA SARAĐUJE SA RUSIJOM U SLUČAJU SKRIPAL, a svet ubeđuju KAKO TO RADI MOSKVA!

Podeli vest

Britanija je odbila saradnju sa Rusijom u slučaju trovanja bivšeg dvostrukog agenta Sergeja Skripalja i njegove ćerke Julije, saopštila je portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova.

- Velika Britanija odbija bilo kakav kontakt sa Ruskom Federacijom na bilo kom nivou, bilo zvanično ili čak javno. Štaviše, rade sve što je moguće da javnost vidi situaciju kao da ruska strana odbija saradnju - rekla je Zaharova, prenosi TASS.

Britanska delegacija u Organizaciji za zabranu hemijskog oružja odbacila je ranije ruski predlog za zajedničku britansko-rusku istragu o trovanju Skripalja. 

Sergej i Julija Skripalj otrovani su nervnim agensom "novičok" u britanskom Solzberiju 4. marta, a Britanija je za napad optužila Rusiju.

BRITANCI SE UPLAŠILI PUTINA: Istraga s Rusima o Skripalu ne dolazi u obzir!

U međuvremenu je Forin ofis na svom tviter nalogu naveo da nikad nije tvrdio da je "novičok" stigao iz RusijeNismo tvrdili da je "novičok" stigao iz Rusije

Ministarstvo spoljnih poslova Velike Britanije, međutim, danas je negiralo da je tvrdilo da je nervni agens "novičok", koji je korišćen za trovanje Skripalja, potekao direktno iz Rusije.

PUTINOVI BEZBEDNJACI SPREČILI CIA DA SE DOKOPA TAJNIH MAPA: Na kartama se nalazile NAJVEĆE TAJNE RUSIJE!

Kako su navodi na Tviter nalogu Forin ofisa, njihovi su stručnjaci precizno identifikovali nervni agens "novičok", ali njihova odgovornost nije bila da potvrđuju poreklo agensa.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 6 godina

Два руска "Дрона".... И нема...-Лондона,...!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija