• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Vesti-online/Tanjug

29.05.2018

09:38

(VIDEO) I NEMCI SU UKAPIRALI, PUTIN KRIM UČINIO NEOSVOJIVIM: Svako ko bi ga napao bio bi PRETVOREN U PRAH I PEPEO!

Vesti

(VIDEO) I NEMCI SU UKAPIRALI, PUTIN KRIM UČINIO NEOSVOJIVIM: Svako ko bi ga napao bio bi PRETVOREN U PRAH I PEPEO!

Podeli vest

Od povratka Krima u Rusku Federaciju 2014. godine, koju zapad naziva aneksijom, Rusija izgrađuje neprestano svoj vojni potencijal na tom poluostrvu, koje postaje neosvojiva tvrđava

Predsednik Rusije Vladimir Putin sada proširuje i svoju flotu na Krimu - crnomorska flota je već dobila više novih fregata i podmornica.

Novi brod je dug 75 metara i pripada klasi korveta Bujan M, opremljen je oružjem dugog dometa.

To oružje dokazalo je svoju efikasnost u Siriji i zabrinulo je zapadne vojne analitičare, tvrdi nemački magazin "Fokus".

PUTIN: ZAPAD RUŠI DODIKA PO UKRAJINSKOM RECEPTU! Ruski predsednik poslao rukovodstvu Srpske ALARMANTNO UPOZORENJE!

Pored kopnenih snaga, borbenih aviona i artiljerije duž obale, stacionirane su i dve divizije sistema za vazdušnu odbranu S-400, prenosi list.

PRED NJOM PUCA I OKLOP! Rusa će se sada svi PLAŠITI! Testirana najnovija raketa S-8!

Krim se, prema listu, pretvara sve više u gotovo neosvojivu tvrđavu.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Misko

pre 5 godina

A pricali su da ce Krim biti evropska kalifornija Turizam, luksuzni hoteli A na kraju ispade vojna baza

Lupetas

pre 5 godina

Nisam cuo da su to pricali. Rusi su ga uzeli da bi imali svoju luku na crnom moru. A bilo sta da su peicalu i planirali moraju da obezbede da ga mogu odbraniri u slucaju napada. Jer ako nije tako ukrajina ce pokusati da ga vrati.

Branko

pre 5 godina

Pa kako da se siri turizam kad ga hoce oteti ovi zapadni zlocinci i dosli su na granice Rusije!!!!????? Ako bi okoko tvoje kuce bio neprijatelj, ti bi sigurno bio u kupacim gacama, haa haa!!!!!?????

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija