• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.08.2018

22:06

SILOVAO DEVOJČICU I PRŽIO JE STRUJOM! Monstrum iz Britanije osuđen na 22 godine zatvora!

Vesti

SILOVAO DEVOJČICU I PRŽIO JE STRUJOM! Monstrum iz Britanije osuđen na 22 godine zatvora!

Podeli vest

Dejvid Čelenor (50) iz Koventrija oblačio žensku dečju odeću i stavljao pelene, pa seksualno zlostavljao komšinicu (10) na tavanu svoje kuće. Dete je bičevao, terao na oralni seks i mučio elektrošokovima

Britanac Dejvid Čelenor (50) iz Koventrija osuđen je juče na 22 godine zatvora jer je komšinicu staru samo deset godina silovao, pržio elektrošokovima, bičevao i terao je na oralni seks na tavanu svoje kuće. Čelenor se, dok je mučio dete, pretvarao da je devojčica Lusi, pa se oblačio u dečju odeću i stavljao pelene za odrasle.

Bičevao je za kaznu

Prema navodima tužioca Endrua Volasa, dete je trpelo stravičnu torturu tokom 2015. kad god se našlo u kući kod Čelenora.

- Sadista ju je mamio da sa njim krene na tavan, gde ju je zaključavao i satima se iživljavao nad njom. Sve vreme je bio obučen u dečju odeću, sa pelenama za odrasle i predstavljao se kao Lusi. Dete je vezivao konopcem da visi sa grede na tavanu. Dok je ona molila da je oslobodi, on ju je mučio elektrošokovima i zabijao joj klinove u telo - rekao je Volas.

Tužilac je naveo da je monstrum redovno brutalno silovao dete i terao žrtvu na oralni seks i druge perverzije.

- Kad god ga nije seksualno zadovoljila, bolesnik je devojčicu za kaznu tukao konopcem. Strašne scene snimao je kamerom, a bolesne snimke je kasnije postavljao na internet - naveo je tužilac.

Starao se o ženi invalidu

Dejvid Čelenor živeo je sa suprugom koja je nepokretna. On je bio prijavljen kao njen zvanični staratelj, a nije poznato da li je ona znala o njegovim monstruoznim zločinima i iživljavanju nad devojčicom na tavanu njihove kuće.

On je istakao da je devojčica ćutala o svemu što je preživela sve dok se krajem 2015. nije poverila nekom u komšiluku. Sve je ubrzo javljeno policiji, koja je sa nalogom za pretres upala u Čelenorovu kuću.

- Tokom pretresa policajci su na tavanu pronašli seksualna pomagala, konopce i lance koji su visili svuda sa greda, dečju odeću u veličini za odrasle, pištolje za omamljivanje, lutke i trake za vezivanje. Čelenor je odmah uhapšen, a na saslušanju je, uprkos dokazima, negirao krivicu i tvrdio da devojčica laže i izmišlja priče - ispričao je tužilac.

Doživotne posledice

Suđenje monstrumu trajalo je 11 dana, a tom prilikom objavljene su i fotografije tavana iz pakla. Poslednjeg dana procesa, posle izricanja presude, zvaničnik suda Nikolas Sajfret naveo je da ne može da veruje koliko je Čelenor bio okrutan.

- Teško je razumeti kako neko može biti toliko poremećen. Ta devojčica trpeće posledice celog života. Teško će se oporaviti posle svega - naveo je Sajfret.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija