• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

14.10.2018

18:09

PUCNJAVA NA DEČJEM ROĐENDANU U TEKSASU: Posvađale se dve porodice, U OBRAČUNU POGINULA ČETIRI MUŠKARCA!

Vesti

PUCNJAVA NA DEČJEM ROĐENDANU U TEKSASU: Posvađale se dve porodice, U OBRAČUNU POGINULA ČETIRI MUŠKARCA!

Podeli vest

Na proslavi dečijeg rođendana u gradu Taftu, u Teksasu, došlo je do pucnjave u kojoj je četiri muškarca poginulo, a jedan povređen, javlja AP.

Odeljenje za javnu bezbednost Teksasa saopštilo je da se pucnjava dogodila u subotu posle 17.00 časova u Taftu, na proslavi prvog dečijeg rođendana.

Lokalni policijski narednik Netjan Brendli kaže da je pucnjavi prethodila svađa koja je izbila između dve porodice koje su prisustvovale proslavi.

Brendli je dodao da je povređeni muškarac prebačen u bolnicu, ali njegovo zdravstveno stanje i nije poznato.

Osumnjičeni su i dalje na slobodi, a drugi detalji nisu objavljeni.
 

TRAGEDIJA U LAS VEGASU: Ubio suprugu, dvoje dece, pa SEBI PRESUDIO!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija