• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/informer.rs

04.11.2018

11:48

(VIDEO) STRAVIČNA SITUACIJA U ITALIJI! Više od 25 žrtava nevremena

Vesti

(VIDEO) STRAVIČNA SITUACIJA U ITALIJI! Više od 25 žrtava nevremena

Podeli vest

Najmanje 17 osoba poginulo je u nevremenu koje je ove sedmice pogodilo Italiju, a u poplavi kod Palerma, na Siciliji, život je ovog vikenda izgubilo devet osoba

Italijanski državni radio javlja danas da je reka, nabujala od obilne kiše, u ruralnom području kod Palerma poplavila kuću, pri čemu je poginulo devetoro ljudi - članova dve porodice koje su zajedno provodile vikend.

Državni radio navodi da je jedna osoba preživela poplavu u subotu uveče čvrsto se držeći za drvo.

ANSA javlja da su dve osobe danas nestale u drugim incidentima nadomak Sicilije, nakon što je bujica ponela njihove automobile, među kojima i automobil lekara koji se uputio u bolnicu u Korleoneu.


Obilne kiše sručile su se na Siciliju, južno italijansko ostrvo, u subotu, nekoliko dana pošto su oluje pogodile veliki deo severne Italije, prenosi AP.



Italijanska agencija za civilnu zaštitu saopštila je da je u petak u udaru groma na Sardiniji poginuo turista iz Nemačke. 

Kako prenosi Rojters, još jedna osoba, koju je pre nekoliko dana udario grom, preminula je u bolnici.



Većina je izgubila život zbog oborenih stabala.

Prema proceni Udruženja italijanskih privrednih kompanija, u nevremenu je uništeno oko 14 miliona stabala drveća.

Najveću štetu pretrpele su oblasti oko Venecije, gde su zbog odrona odsečena sela i putevi.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija