• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/RT

29.11.2018

17:46

TRAMP OTKAZAO SASTANAK S PUTINOM: Predsednik SAD "veoma zabrinut" zbog loših odnosa Rusije i Ukrajine!

Vesti

TRAMP OTKAZAO SASTANAK S PUTINOM: Predsednik SAD "veoma zabrinut" zbog loših odnosa Rusije i Ukrajine!

Podeli vest

Ruski predsednik Vladimir Putin i predsednik SAD Donald Tramp neće se sastati kao što je prvobitno bilo planirano prvog decembra na marginama sastanka Grupe 20 u Argentini

Sastanak je otkazao lično Donald Tramp, jer je kako ističe veoma zabrinut za nepovoljan razvoj situacije između Ukrajine i Rusije.

- Na osnovu činjenice da se brodovi i mornari nisu vratili u Ukrajinu iz Rusije, odlučio sam da bi bilo najbolje da se moj prethodno zakazani sastanak u Argentini sa predsednikom Vladimirom Putinom otkaže. Unapred se radujem novom značajnom samitu čim se ova situacija razreši! - napisao je Tramp na svom nalogu na Tviteru.

 

 

 

Prvi susret Trampa i Putina na samitu G-20 bio u julu 2017. u Hamburgu, a potom u Vijetnamu.

Jedini zvanični susret dvojice lidera, a koji nije bio na marginama nekog međunarodnog skupa, bio je u Helsinkiju u julu ove godine, a po protokolu, domaćin tog susreta bio je ruski predsednik.

 

(VIDEO) ZAPLENJENA DOKUMENTA OTKRIVAJU UKRAJINSKU PROVOKACIJU: Incident u Kerčkom moreuzu, planirana akcija TAJNOG PROBOJA U AZOVSKO MORE!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
deda Raša

pre 5 godina

Hahahaha, treba imati veliko srce pa izaci pred Putina, koji zeli mir na ovoj planeti. Njihovi se putevi razilaze i uvek ce biti u raskoraku. Da im je zajednicki cilj kako nekoga bombardovati sigurno ne bi bilo odlaganja. Ovako. amere mir ne interesuje, pa cemu onda i uzaludna diskusija. Zabrinut covo zbog tudje zemlje!!!!

au

pre 5 godina

Jadna nam je sudbina kad se zvanična saopštenja predsednika jedne od najvećih zemalja (koja sama može uništiti celu planetu) daju preko tvitera!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija