• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.12.2018

08:35

DOĐI, MUŽ MI NIJE TU! Profesorka slala učeniku gole fotke, na suđenju šokirala odbranom

Vesti

DOĐI, MUŽ MI NIJE TU! Profesorka slala učeniku gole fotke, na suđenju šokirala odbranom

Podeli vest

Profesorka koja je bila zaposlena kao zamena u jednoj školi u Mičigenu osuđena je za seksualno zlostavljanje maloletnog učenika, a pred sudom se branila činjenicom da u tom odnosu pokušala da nađe utehu

Alison Britani Moran (27) osuđena je na 25 meseci zatvora, uslovno na 15 godina, nakon što je u septembru 2017. godine u više navrata seksualno iskoristila učenika koji je imao 15 godina.

Kako je navedeno, ona je mladića namamila u svoj dom preko Snepčeta, gde mu je slala svoje slike na kojima se nalazila u erotskim pozama. Na dan kada ga je seksualno iskoristila, ona mu je poslala poruku da joj muž nije kod kuće, da bi čim je došao, krenula da ga napastvuje u dnevnoj sobi.

Nakon tog napada, ona je maloletnika iskoristila još jednom. Kako je pokazala istraga, Moranova je preko Snepčeta vrbovala još par učenika.

Čitava afera je otkrivena kada je mladić priznao svojoj devojci šta mu se desilo. Prema rečima njegove majke, on je nakon toga, od dečaka koji je bio jedan od najvoljenijih u školi, postao depresivan i ćutljiv, a njegovo stanje se pogoršalo kada je Moranova posle hapšenja pokušala da izvrši samoubistvo.

"Propustio je dosta od svojih tinejdžerskih dana zbog toga šta mu je ona uradila", rekla je na suđenju dečakova majka.

Moranova se na suđenju branila činjenicom da joj je u tim trenucima brak bio u krizi i da se osećala veoma usamljenom, zbog čega je pokušala da nađe utehu u seksu sa đacima.

KO JE OVDE LUD?! Celo selo i dalje brani BLUDNOG POLITIČARA koji je LJUBIO I PIPKAO DEVOJČICU!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
BOKI

pre 5 godina

"Propustio je dosta od svojih tinejdžerskih dana zbog toga šta mu je ona uradila", rekla je na suđenju dečakova majka. A šta je to propustio ?

Trtica

pre 5 godina

A zašto je on otišao kod nje u stan? Nije morao!? Ona ga je pozvala a na njemu je bilo da odluci...ali hteo dečko da je.e nastavnicu, da bude džek i da se hvali pa posle udri po njoj. Njoj je trebao kur.c i ona bi ga nasla svakako, ko hoće nek izvoli. I ne znam kakvu je to traumu doziveo...pa mija generacija je boga molila da otkine nastavnicu!

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!
Fudbal

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je dve prijateljske utakmice u martu, sa polovičnim uspehom. Poraz od Rusije (4:0) još jednom je pokazao brojne nedostatke u igri "orlova", dok trijumf nad Kiprom (1:0) nikoga nije ubedio da su puleni Dragana Stojkovića kadri za velika dela i uspeh na predstojećem Evropskom prvenstvu. Pre toga, ostalo je da se završi klupska sezona u šampionatima širom Evrope i sveta gde nastupaju naši igrači.

28.03.2024

16:03

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija