• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnjik

21.12.2018

09:33 >> 09:50

PUTINOVA PORUKA 'DA NE CVILE KASNIJE' ZALEDILA NATO I EU: Rusija će usmeriti raketni arsenal ka saveznicima SAD U EVROPI!

Vesti

PUTINOVA PORUKA 'DA NE CVILE KASNIJE' ZALEDILA NATO I EU: Rusija će usmeriti raketni arsenal ka saveznicima SAD U EVROPI!

Podeli vest

Portparol ruskog predsednika Dmitrij Peskov prokomentarisao je izjavu Vladimira Putina "da ne cvile kasnije", rekavši da je on imao u vidu potencijalni odgovor Rusije na moguće razmeštanje novih američkih raketa u evropskim zemljama

Kako je pojasnio, Putin je te reči rekao juče tokom svoje godišnje konferencije za novinare u kontekstu povlačenja SAD iz Sporazuma o likvidaciji raketa srednjeg i kratkog dometa

- S tehnološke strane gledišta ruski predsednik je mislio na ono što je i ranije govorio. Radi se o izlasku Amerike iz Sporazuma o raketama koji potencijalno može rezultirati razmeštanjem novih raketa malog i srednjeg dometa u evropskim zemljama, kao što je to bio slučaj tokom Hladnog rata. To će dovesti do situacije u kojoj bi Rusija morala da usmeri svoj raketni arsenal prema njima kako bi postigla paritet - rekao je.

BESNI PAS MATIS DAO OSTAVKU: Američki ministar odbrane odlazI POSLE SUKOBA SA TRAMPOM!

Peskov je takođe naveo i da su odnosi Rusije i Amerike žrtva provokacije koju su ukrajinske vlasti sprovele u Kerčkom moreuzu.

PARANOJA AMERIČKE AGENCIJE BLUMBERG: Evropa i SAD da ne prepuste Balkan Putinu!

Prokomentarisao je i nedavni poziv američkog državnog sekretara Majka Pompea "glavnom raskolniku ukrajinske pravoslavne crkve Epifaniju", rekavši da je u pitanju postupak "bez presedana" koji predstavlja mešanje u unutarcrkovno pitanje Ukrajine, što se nikada ranije u istoriji nije dogodilo.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Crna Gora

pre 5 godina

Rusija je velika zemlja, u mnogim stvarima najveća na svijetu. Tako npr. ima 2 miliona kurvi što je uz Tajland stavlja u sam svjetski vrh.

Nina

pre 5 godina

Kakav si ti pokvarenjak! Tako podmuklo moze samo crnogorac i siptarcina!

Homer

pre 5 godina

Милогорска не Црногорци. Црногорци су часни Срби

Milan

pre 5 godina

Crna gora je toliko mala, ali ste svi na prodaju!

Rale

pre 5 godina

Procentualno gledano je CrnaGora vodeća u svetu.

Branislav

pre 5 godina

O vašem čojstvu i poštenju ne treba niko da govori, svaki dan to činite sami. Niko vas u svom veku nije ponizio više do vi sami. Na celom svetu ne postoje ulizice i licemeri kao što su " cnogorci!"

Kres

pre 5 godina

Ne, ne. Montenegrinke su na prvom mjestu, opake su, na majke i bake. Svi se hvale da su najbolje.

PeLe

pre 5 godina

Mislim da si to pomešao sa svojom rodbinom iz Ukrajne.

BEOGRADJANIN

pre 5 godina

А ШТА ТВОЈЕ СЕСТРЕ СТУДИРАЈУ ВЕЋ СЕДАМ - ОСМА ГОДИНА У БЕОГАРД, ЈАДАН??? ШТО МНИШ???? НЕМЕ ВЕЋИ ОД БАРАНКИ И ПОДГОРОЧАНКИ....

Nenad

pre 5 godina

dobro si rekao Rusija dva miliona a to je 1,5% a crna gora 100% konj*no

Bedi

pre 4 godine

Biti kurva na Tajlandu ili Rusiji je časnije i moralnije zanimanje nego biti Milogorac na Obalama lozovače! Većina njih to radi jer nema drugog izbora za egzistenciju, a vi imate mogućnost izbora ali ste navikli da širite noge, zatvarate oči i uši i okrećete glavu na drugu stranu na mig jedne moralne kreature, lažnog cara Mila-malog!

Ik

pre 5 godina

Znaci,ako krenu ruske kurve pregazise CRNU goru kao saku jada

milos

pre 5 godina

kad u crnoj gori americki nosac aviona pristane u luku sve vam vase crnogorke odose da zarade par dolara sto znaci da vi zauzimate prvo mesto

deda Raša

pre 5 godina

Nije ovo za zbijanje sale, ovo je ozbiljna stvar i posebno aktuelna za zemlje Evrope. Pa niste valjda mislili da ce vam poslati kolace i bombone. Amerika nikad nije, niti ce ratovati na svojoj teritoriji, uvek je uvlacila male i jadne drzave, koje ce nazalost, ako dodje do rata snositi udare namenjene Americi. Bice tu mnogo cviljenja i cviljenja ali sami su birali, sama pala sama ubila se.

trt

pre 5 godina

E, kad dožive da su se Ameri us**li, a i EU se polako osvešćuje da je bilo dosta ratovanja Jenkija na njenoj teritoriji. Samo vidim da su ove sotone pogubile živce i udaraju svuda po svetu, a svet se udružuje protiv njih........hmmmm , sve mi miriše na pad "velikog rimskog carstva".

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija