• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/sputniknews.com

28.12.2018

13:38

PUTIN POSTROJIO SVE GENERALE! Najnovija situacija u Siriji izazvala reakciju Moskve, Rusi pokvarili Erdoganov PAKLENI PLAN!

Vesti

PUTIN POSTROJIO SVE GENERALE! Najnovija situacija u Siriji izazvala reakciju Moskve, Rusi pokvarili Erdoganov PAKLENI PLAN!

Podeli vest

Ruski predsednik Vladimir Putin je na sastanku sa članovima Saveta bezbednosti Ruske Federacije pozitivno ocenio nastavk procesa uspostavljanja kontrole nad teritorijom Sirije, izjavio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

Kako je objasnio, ulazak sirijske vojske u Manbdidž bila je jedna od glavnih tema današenjg sastanka Putina sa članovima Saveta bezbednosti Rusije.

- Pozitivno je ocenjena vest ulaska sirijske vojske i nastavku procesa širenja teritorije koju kontrolišu sirijske snage, kao i uloge Damaska u rešavanju sirijske krize - istakao je.

Podsetimo, sirijska vojska ušla je u grad Manbidž na zapadu zemlje, koji je prethodno bio pod kontrolom snaga samoodbrane sirijskih Kurda.

Oglasio se i predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan koji je rekao da je ulazak sirijske vojske u Manbidž – „psihološka operacija“.

KURDI POZVALI ASADA U POMOĆ PRED TURSKOM INVAZIJOM! Sirijska vojska ušla u KLJUČNI GRAD na zapadu zemlje

Podsećanja radi, Kurdi su uputili zvaničnom Damasku poziv u pomoć kako bi ih zaštitili pred nadolazećom invazijom turske vojske, a sirijska vojska je potom ušla u Manbidž.

(VIDEO) VAŠINGTON POST: PUTINOVA RUSIJA JE PORAZILA AMERIKU, iako su SAD DOBILE HLADNI RAT protiv SSSR!

Sirijska vlada je operacije turske vojske protiv Kurda na severu Sirije i upad u tu zemlju, nazvala okupacijom, a Ankara je planirala novu ofanzivu kako bi u potpunosti uništila kurdske snage i zauzela deo teritorije susedne zemlje.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Mina

pre 5 godina

Турци, турци... нису се доста напльачкали по Балкану и Армениjи? Зло je то страшно

Bobi

pre 5 godina

Le, le, le , ma gde je postrojio generale?!?! Opasan ovaj Putin vatru iz usta bljuje.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Petrović kuje planove sa Kaboklom i Jagom!
Košarka

Petrović kuje planove sa Kaboklom i Jagom!

Proslavljeni hrvatski košarkaš i trener Aleksandar Petrović (65) ponovo je preuzeo košarkašku reprezentaciju Brazila, a pre nego što se zaputio u Južnu Ameriku da se prihvati dužnosti, obavio je važne razgovore sa košarkašima "večitih" Brunom Kaboklom i Jagom Dos Santosom koji igraju za tamošnji nacionalni tim.

19.04.2024

13:22

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija